Vés al contingut
ImagenSparExterior

Supermercats

Els dos supermercats Superestalvi dels mercats de Les Corts i del Clot de Barcelona passen a dir-se Spar

23 de febrer de 2024

Els dos supermercats Superestalvi ubicats als mercats de Les Corts i del Clot de Barcelona passen a dir-se Spar, tot i que es mantenen dins l’empresa Estalsa. El canvi de marca es produeix tres mesos després que Miservi, la societat propietat al 50 % de Valvi Supermercats i Transgourmet Ibèrica, comprés Estalsa, corporació que comptava amb aquests supermercats amb la marca Superestalvi al centre de Barcelona.

Es tracta d’establiments de proximitat, amb una presència tradicional als mercats municipals de la Ciutat Comtal, que destaquen per la seva atenció personalitzada i la varietat de marques. Per això, l’assortiment de productes d’aquests supermercats busca complementar l’oferta dels propis mercats de Les Corts i del Clot, per proporcionar un servei òptim a les famílies que hi acudeixen a fer la compra diària o setmanal de tot tipus d’articles de gran consum i producte fresc.

SOBRE VALVI SUPERMERCATS 

Valvi Supermercats té com a proveïdor exclusiu a Transgourmet Ibèrica, companyia líder a Espanya en el sector de la distribució alimentària majorista. Valvi Supermercats és una empresa especialitzada en supermercats de proximitat. És de capital 100 % gironí i la primera xarxa de supermercats independents de la demarcació de Girona. Va tancar l’any 2023 gestionant un volum de negoci de 161 milions d’euros.

Amb les ensenyes Valvi, Spar, Eurospar, Spar Express, Suma i aquests últims de Superestalvi, en l’actualitat està gestionant 117 supermercats distribuïts entre les comarques de Girona, la demarcació de Barcelona i les illes d’Eivissa i de Mallorca, inclosos els de la societat Miservi, propietat de Valvi Supermercats i Transgourmet Ibèrica.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA
Transgourmet Ibèrica és propietat del grup suís Transgourmet, la segona empresa de distribució majorista d’Europa que, al seu torn, pertany al grup Coop. En l’actualitat compta amb 5 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector horeca amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry —que comprèn 70 centres amb 28 gasolineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa també compta amb la seva línia de Retail, amb prop de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i amb més de 2.000 clients independents.

 

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!