Vés al contingut
SupermercadoSUMA_Inauguradoenabril2

Supermercats, Transgourmet

Transgourmet Ibèrica obre 8 supermercats franquiciats durant el mes d’abril

5 de maig de 2022

Els nous SUMA i Proxim han generat 26 llocs de treball i sumen 1.350 m2 de superfície de venda

5 de maig de 2022. Transgourmet Ibèrica, antiga GM FOOD, referent en el sector de la distribució alimentària, ha obert 8 supermercats franquiciats durant el mes d’abril. Des de gener d’aquest any, Transgourmet acumula un total de 27 obertures a tot el territori.

Els nous establiments oberts l’abril passat, amb les marques de SUMA i Proxim, han generat 26 llocs de treball i sumen una superfície de venda de 1.350 m2.

Tres d’aquests 8 establiments inaugurats són a Catalunya (2 a Barcelona i 1 a Tarragona). Els altres 5 es troben repartits de la següent manera: 2 a Balears (Mallorca), 1 a Andalusia (Màlaga), 1 a la Comunitat Valenciana (València) i 1 a Canàries (Lanzarote).

Amb aquestes obertures, Transgourmet continua impulsant el seu model de supermercat de proximitat, l’eix principal del qual és l’especialització dels productes segons la ubicació i els hàbits dels consumidors de la zona.

Transgourmet és present a 15 comunitats autònomes amb prop de 850 establiments franquiciats amb les marques SUMA, Proxim i SPAR, aquests darrers a les províncies de Barcelona i Girona.

Creada l’any 2000, l’ensenya SUMA és una de les més prestigiades en el sector dels supermercats. Destaca per la seva proximitat en la ubicació i

en el tracte amb els clients, i també per comptar amb un ampli assortiment de més de 20.000 referències, de les quals més de 1.500 corresponen a les seves marques pròpies Gourmet, Mical, Micaderm i Mic&Friends.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica, propietat del grup suís Transgourmet, compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el mercat de l’horeca amb GM Cash, la seva ensenya de cash&carry —que comprèn 70 centres i 23 benzineres GM Oil— i la divisió de Food Service.

També compta amb prop de 850 supermercats franquiciats amb les marques SUMA, Proxim i SPAR, i més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!