Vés al contingut
Foto-SUMA

Supermercats, Transgourmet

Transgourmet Ibèrica obre 9 supermercats franquiciats durant el mes de maig

3 de juny de 2022

Els nous SUMA, Proxim i Spar han generat 59 llocs de treball i sumen 1.987 m2 de superfície de venda

3 de juny de 2022. Transgourmet Ibèrica, referent en el sector de la distribució alimentària, ha obert 9 supermercats franquiciats durant el mes de maig. Des de gener i fins avui, Transgourmet acumula un total de 36 obertures arreu del territori.

Els nous establiments oberts aquest mes de maig, amb les ensenyes de SUMA, Proxim i Spar, han generat 59 llocs de treball i sumen una superfície de venda de 1.987 m2.

D’aquests 9 establiments inaugurats, destaca que n’hi ha 3 de localitzats a Catalunya (2 a Barcelona i 1 a Lleida) i 3 més a Andalusia (tots 3 a la província de Granada). Els altres 3 es troben a les Balears (Mallorca), Canàries (La Palma) i Comunitat de Madrid (Madrid).

Durant els cinc primers mesos de 2022, les comunitats autònomes amb més obertures han estat Catalunya (13), Andalusia (7) i Balears (5).

Amb aquestes noves obertures, Transgourmet acumula més de 850 franquícies, amb les marques SUMA, Proxim i SPAR, aquestes darreres a les demarcacions de Barcelona i Girona. La proximitat, la qualitat i la varietat, juntament amb la importància d’oferir un bon producte fresc, són les qualitats que caracteritzen les ensenyes de l’àrea de retail de Transgourmet Ibèrica.

Per això, adapta els seus establiments a les necessitats dels seus clients, i disposa de seccions especialitzades (carnisseria, xarcuteria, fruiteria, fleca…), amb l’objectiu d’oferir una àmplia varietat de productes de proximitat i de temporada.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica, propietat del grup suís Transgourmet, compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el mercat de l’horeca amb GM Cash, la seva ensenya de cash&carry —que comprèn 70 centres i 23 benzineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa també compta amb més de 850 supermercats franquiciats amb les marques SUMA, Proxim i SPAR, i més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!