Vés al contingut
050722_Inauguracio_GrosMercat_Montcada1

Corporativa, Gros Mercat, Gros Mercat

Transgourmet Ibèrica inverteix 5,3 milions d’euros en la reforma integral del Gros Mercat de Montcada i Reixac

5 de juliol de 2022

En línia amb el programa de reformes que la companyia duu a terme des de l’any 2020 als seus centres cash&carry dirigits a l’hostaleria

Transgourmet Ibèrica, referent en el sector de la distribució alimentària, ha inaugurat avui el Gros Mercat de Montcada i Reixac després de la reforma integral que s’ha fet a les instal·lacions i que ha representat una inversió de 5,3 milions d’euros. 

Per zones, el centre compta amb una superfície de venda de 5.480 m2, que ha implicatuna inversió de 4,2 milions d’euros, a més d’una zona de preparació de comandes per al delivery de 2.000 m2, que ha representant 1,1 milions d’euros d’inversió.

Entre les mesures implementades a l’àrea de venda, destaca que s’ha potenciat el servei del mercat de frescos —carnisseria, xarcuteria, fruita i verdura, plats precuinats, lactis, congelats i gelats—, amb 1.018 m2, i la bodega, que com a novetat compta amb una zona premium amb vins d’alta qualitat a temperatura controlada. També disposa d’una àmplia oferta de producte sec. Tot molt enfocat a l’hostaleria, promovent els proveïdors locals i el producte de quilòmetre 0, i introduint articles ecològics.

A més, coincidint amb la reforma del centre, s’ha creat una zona de preparació de comandes de 2.000 mper al servei de delivery adreçat a l’hostaleria i la restauració localitzada a l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Aquesta actuació, dirigida a millorar el servei a l’hostaleria.

La renovació s’emmarca en el programa de reformes que Transgourmet duu a terme als seus centres cash&carry des del 2020 (Girona, Eivissa i Palamós, entre altres) i que formen part del pla estratègic de la companyia. L’objectiu és renovar completament el concepte de cash&carry, adaptant els centres a les necessitats més actuals dels seus clients, els professionals de l’hostaleria, oferint-los més producte, més comoditat i un tracte més personalitzat.

En línia amb el compromís de Transgourmet amb la transició energètica i la lluita contra el canvi climàtic, s’han implementat mesures que afavoreixen la reducció del consum energètic i la millora de l’eficiència de les instal·lacions. Destaca el canvi d’il·luminació a tecnologia led, la substitució de les instal·lacions existents per altres amb tecnologies que fan servir refrigerants sense afectació sobre el medi ambient i la renovació dels equips per altres més eficients i amb un menor consum. A més, el centre compta amb plaques fotovoltaiques amb una potència de 170 kWp.  

La inauguració ha comptat amb la presència de Lluís Labairu, director general de Transgourmet Ibèrica, i Laura Campos, alcaldessa de Montcada i Reixac. Labairu ha destacat que “pertànyer al Grup Transgourmet, que és la segona empresa de distribució majorista d’alimentació i de cash&carry d’Europa, ha significat una empenta clau pel nostre objectiu de creixement”.

El centre es troba a l’Av. la Ferreria, 12 de Montcada i Reixac i ocupa una superfície total de 12.681 m2. Compta amb una plantilla de 66 treballadors i disposa de 126 places d’aparcament per als clients. 

El Gros Mercat de Montcada i Reixac, així com la totalitat dels 70 centres de cash&carry de Transgourmet Ibèrica, utilitza energia renovable amb certificat d’origen i disposa de plans de gestió de residus.

SOBRE TRANSGOURMET IBÉRICA

Transgourmet Ibèrica, propietat del grup suís Transgourmet, compta amb 6 plataformes de distribució repartides por tot Espanya i és referent en el mercat de l’horeca amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry —que comprèn 70 centres i 24 benzineres GM Oil—, i la divisió de Food Service. 

L’empresa també compta amb més de 850 supermercats franquiciats amb les marques SUMA, Proxim i SPAR, i més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!