Vés al contingut
Cadiz

Supermercats, Transgourmet

Transgourmet creix a Catalunya a l’estiu i ja suma 21 nous supermercats franquiciats aquest any

7 de setembre de 2022

És la comunitat autònoma on enguany s’han obert més establiments amb les ensenyes SUMA, Proxim i SPAR

Transgourmet Ibèrica, referent en el sector de la distribució alimentària, ha inaugurat a Catalunya un total de 21 supermercats des de començament d’any, essent la comunitat amb més obertures. N’ha obert 14 a la demarcació de Barcelona, 3 a Girona, 3 a Lleida i 1 a Tarragona.

Els establiments, amb les ensenyes SUMA, Proxim i SPAR, han representat la creació de 76 nous llocs de treball i 3.692 mde superfície de vendes.

Aquest estiu, durant els mesos de juliol i agost, Transgourmet ha obert 4 nous supermercats a Catalunya: 3 a Barcelona i 1 a Lleida, que han representat 10 llocs de treball i una superfície de vendes de 545 m2.

Si fem recompte dels supermercats que s’han obert entre gener i agost en el conjunt de l’Estat, la xifra total suma 59 centres: els 21 de Catalunya, 12 a Andalusia, 7 a Balears, 6 a Canàries, 5 a la Comunitat Valenciana, 3 a Castella – La Manxa, 2 a la Comunitat de Madrid, 1 a Aragó, 1 al Principat d’Astúries i 1 a Cantàbria.

Amb les noves obertures, la companyia acumula prop de 800 franquícies a tot el territori amb les marques SUMA, Proxim i SPAR, les dues últimes a les demarcacions de Barcelona i Girona.

Aquests establiments representen l’aposta de Transgourmet pel supermercat de proximitat, que cobreix totes les necessitats dels seus clients, oferint un tracte proper i personalitzat i una àmplia varietat de productes locals i de temporada.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica, propietat del grup suís Transgourmet, compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el mercat de l’horeca amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry—que comprèn 70 centres amb  24 gasolineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa compta també amb prop de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes SUMA, Proxim i SPAR, i amb més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!