Vés al contingut
Grosmercat_GR-min

Gros Mercat

Els 24 Gros Mercat col·laboren amb el Gran Recapte dels Bancs dels Aliments

18 de novembre de 2021

GM FOOD dona suport a la campanya per ajudar els més necessitats

18 de novembre de 2021. GM FOOD, referent en el sector de la distribució alimentària, participa un any més a través dels 24 Gros Mercat que té a Catalunya en la campanya del Gran Recapte que organitzen els Bancs dels Aliments a partir de demà i fins al dia 27. Igual que l’any passat, en aquesta edició els clients podran fer les seves aportacions en metàl·lic a les caixes dels 24 Gros Mercat. Els Bancs dels Aliments canviaran aquestes donacions per productes alimentaris o de primera necessitat que seran lliurats a persones necessitades. També participen en la campanya la resta de GM Cash que GM FOOD té al conjunt de l’Estat.

La donació d’aliments a entitats sense ànim de lucre és una part de la política de Responsabilitat Social Corporativa de GM FOOD. A més, la companyia dona suport a campanyes i activitats benèfiques organitzades per entitats socials. Durant l’any 2020 GM FOOD va centrar part de les seves aportacions a entitats i col·lectius especialment afectats per la pandèmia.

 

Sobre GM FOOD

 

GM FOOD, propietat del grup suís Transgourmet, compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot l’Estat i és referent en el mercat de l’horeca amb la seva ensenya de cash&carry GM Cash-Gros Mercat, amb 70 centres i 23 benzineres GM Oil, i la divisió de Food Service. L’empresa compta amb més de 800 supermercats franquiciats sota les ensenyes SUMA, Proxim i SPAR, i més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!