Vés al contingut
np-imagen_0

Supermercats

Transgourmet Ibèrica impulsa el seu creixement amb 38 nous supermercats a Catalunya durant 2021

18 de gener de 2022

Ha sumat 87 noves franquícies SUMA, Proxim i SPAR a tot l’Estat

18 de gener de 2022. Transgourmet Ibèrica, antiga GM FOOD, referent en el sector de la distribució alimentària, va acabar 2021 amb 87 nous supermercats franquiciats. 38 dels quals es van obrir a Catalunya sota les marques SUMA, Proxim i SPAR. Aquests nous establiments estan ubicats 25 a les comarques de Barcelona, 10 a Girona, 2 a Tarragona, i 1 a Lleida), han generant 82 llocs de treball i un augment de la superfície de sala de vendes de 4.052m2. A Catalunya la companyia, dona feina a més de 1.100 persones treballa amb 530 proveïdors locals, compta amb 24 centres de cash&carry Gros Mercat, 8 gasolineres GM Oil i prop de 500 supermercats franquiciats amb les ensenyes SUMA, Proxim i SPAR.

Del total de les 87 obertures realitzades a tot l’Estat per l’àrea de retail durant 2021, 53 corresponen a l’ensenya SUMA (12 en la Comunitat Valenciana, 11 a Catalunya, 9 a Balears, 6 a Andalusia, 5 a Madrid, 3 a Canàries, 2 a Aragó, 2 a Galícia, 1 a Castella i Lleó, 1 a Castella–la Manxa i 1 a Navarra), 29 estan senyalitzats amb Proxim (22 a Catalunya, 3 a Madrid, 2 a Aragó, 1 a Balears i 1 a Castella i Lleó) i 5 amb la marca SPAR a les comarques de Girona i Barcelona.

Amb les noves obertures la companyia acumula prop de 850 franquícies en tot l’àmbit estatal. La proximitat, la qualitat i varietat, i la importància d’oferir un bon producte fresc són característiques innegociables per a les ensenyes de l’àrea de retail. Seccions de fruita i verdura de proximitat, productes frescos i seccions especialitzades en funció de les necessitats de cada zona i client, han convertit als supermercats SUMA, Proxim i SPAR en la millor opció per a realitzar les seves compres, diàries, setmanals o d’impuls.

“Les nostres prioritats són oferir el millor servei, el millor assessorament i el millor producte als nostres franquiciats. I, per descomptat, conèixer i entendre les seves necessitats i ajudar-los perquè puguin dedicar el 100% del seu temps als seus clients”, assegura Jordi Arredondo, director de Retail.

Aposta pel retail

Durant 2021 la companyia ha accelerat la seva expansió en la Comunitat de Madrid, on s’han obert 5 supermercats amb l’ensenya SUMA que s’uneixen als 3 establiments Proxim amb els que ja comptava en aquesta Comunitat. A més, l’àrea de retail ha ampliat els acords per a convertir-se en el proveïdor principal de diferents cadenes.

En aquesta línia, l’any passat va arribar a un acord amb l’empresa granadina de supermercats Tu Súper. Es tracta d’una cadena en expansió que en 2021 va sumar 9 establiments a la seva cartera i que representa un fort impuls per a Transgourmet Ibèrica a Andalusia. També va aconseguir un acord amb Grupo Soledad, líder en la distribució i comercialització de pneumàtics, per a instal·lar supermercats SUMA en les gasolineres i tallers Confortauto que el grup empresarial té repartits per la geografia espanyola.

Al llarg de 2022 Transgourmet Ibèrica preveu acabar de desenvolupar l’àrea digital del negoci amb la implementació d’una aplicació de fidelització i venda en línia per als seus franquiciats, que els permetrà oferir una major i millor oferta als seus clients.

Sobre Transgourmet Ibèrica

Transgourmet Ibèrica, propietat del grup suís Transgourmet, compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot l’Estat i és referent en el mercat horeca amb la seva ensenya de cash&carry Gros Mercat, amb 70 centres i 23 benzineres GM Oil, i la divisió de Food Service. L’empresa compta amb més de 800 supermercats franquiciats sota les ensenyes SUMA, Proxim i SPAR, i més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!