Vés al contingut
TuSuper_0

Transgourmet

GM FOOD i la cadena andalusa Tu Súper signen una aliança estratègica

17 de març de 2021

La cadena de supermercats arribarà a les 12 botigues aquest any

GM FOOD, companyia referent en el sector de la distribució alimentària, ha aconseguit un acord amb la cadena de supermercats Tu Súper per a convertir-se en el proveïdor principal d’aquesta empresa amb seu a Granada. L’acord representa que GM FOOD posa a la disposició de Tu Súper les seves gairebé 20.000 referències de productes de marca pròpia i de marca de fabricant.

Gràcies a aquest acord, Tu Súper podrà beneficiar-se no sols de l’extens catàleg de GM FOOD sinó també de la seva àmplia xarxa de distribució que garanteix la cobertura en tota la comunitat, on compta amb una plataforma de distribució de 34.000m2 a la localitat de Fuente de Piedra.

Creada el 2006, la cadena andalusa compta amb 9 centres entre propis i franquiciats a les províncies de Granada, Màlaga i Sevilla, i preveu realitzar 3 obertures durant aquest any. Per al director de l’àrea de retail de GM FOOD, Jordi Arredondo, “aquesta aliança permetrà reforçar la presència de la nostra empresa a Andalusia gràcies a la incorporació d’una cadena amb un gran potencial de creixement com és Tu Súper”. Segons el seu Conseller Delegat, Rubén Navarro, “l’acord amb GM FOOD és una clara aposta de futur amb una de les millors companyies de la península ibèrica, una companyia amb valors i compromisos similars als nostres que ens permetrà créixer més i millor”.

GM FOOD té a Andalusia una plantilla de 240 persones i treballa amb 170 proveïdors. A més la companyia compta en aquesta comunitat amb 9 centres de cash&carry GM Cash a Almeria, Cadis (2), Granada (2), Màlaga (3) i Sevilla, una benzinera GM Oil, i 63 supermercats franquiciats amb les ensenyes SUMA i Proxim, i detallistes i distribuïdors locals.

Tu Súper, en expansió

La compayia Tu Súper va superar els 10 milions d’euros de facturació l’any passat, resultat de l’estratègia de creixement implantada per Rubén Navarro quan va assumir la direcció general l’any 2010. La seva aposta ha estat per un model de negoci basat en la modernització de les instal·lacions, la proximitat i l’excel·lència, que els fa ser el referent a la província de Granada. Tu Súper dona feina a 82 persones, un 15% de les quals són joves que pertanyen a col·lectius desfavorits.

L’empresa implementa una destacada política de Responsabilitat Social Corporativa que inclou acords de col·laboració amb entitats com Creu Roja, Obra Social la Caixa, i Fundación Don Bosco, entre altres ONG que atenen persones en risc d’exclusió social. La conservació del medi ambient, la gestió responsable dels excedents, la promoció d’hàbits saludables i l’accessibilitat dels seus centres, són unes altres de les pautes que Tu Súper duu a terme.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!