Vés al contingut
Transgourmet_Zona_preparacion_pedidos_Montcada

Corporativa, Gros Mercat

Transgourmet busca 40 assessors comercials per impulsar el servei a l’hostaleria de l’àrea de Barcelona

16 de juny de 2022

La campanya AMB, Ara Més Barcelona inclou, a més, la inversió d’1,1 milions d’euros en la construcció d’una àrea especial de comandes al centre cash&carry de Montcada

  • Transgourmet té com a objectiu estratègic convertir-se en el referent del servei de delivery per a l’hostaleria i la restauració a l’àrea de Barcelona, consolidant així el lideratge en el seu servei al sector.
  • Per això, vol incorporar el millor talent en vendes del sector de l’hostaleria i de la distribució perquè s’integri a la companyia i perquè formi part del nou projecte d’expansió “AMB, Ara més Barcelona”.
  • Amb una proposta de contracte estable i pla de desenvolupament professional, les entrevistes als candidats i candidates es faran l’1 de juliol.

16 de juny de 2022. Transgourmet Ibèrica, referent en el sector de la distribució alimentària, busca 40 assessors comercials pel seu pla per impulsar el servei a l’hostaleria de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, amb la campanya “AMB, Ara Més Barcelona”.

La companyia, amb 97 anys d’història, té com a objectiu estratègic convertir-se en el referent del servei de delivery per a l’hostaleria i la restauració a l’àrea de Barcelona, consolidant així el lideratge en el seu servei al sector.

Per això, Transgourmet està buscant el millor talent en vendes del sector de l’hostaleria i de la distribució perquè s’integri al seu equip i formi part d’aquest pla en expansió. La seva contribució serà vital per impulsar l’hostaleria de Barcelona amb el nou servei de delivery, ja que tindran com a objectiu assessorar els professionals de la restauració perquè escullin el millor assortiment i les solucions gastronòmiques més adequades per al seu negoci. (Veure el perfil més avall)

El procés de selecció ja ha començat. Les persones que hi estiguin interessades es poden inscriure en la web de feina de Transgourmet (https://empleo.transgourmet.es/) perquè les entrevistes als candidats i candidates es faran el proper 1 de juliol.

Aquest servei exclusiu per a l’hostaleria pivotarà en la zona de preparació de comandes que s’ha habilitat al cash&carry Gross Mercat de Montcada. Aquesta zona té una superfície de 2.000 m2 i ha representat una inversió d’1,1 milions d’euros. Compta amb les 5.500 referències de producte fresc del cash i 1.700 de producte sec.

L’objectiu és oferir als negocis de restauració un servei basat en l’assessorament; la comanda única, entrega única i factura única, i en l’estalvi de proveïdors i de temps amb el lliurament únic dels productes de sec, frescos i congelats.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica, propietat del grup suís Transgourmet, compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el mercat de l’horeca amb GM Cash, la seva ensenya de cash&carry —que comprèn 70 centres i 23 benzineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa també compta amb més de 850 supermercats franquiciats amb les ensenyes SUMA, Proxim i SPAR, i més de 2.000 clients independents.

PERFIL: OFERTA 40 ASSESORS COMERCIALS A BARCELONA

T’OFERIM:

  • Formació continuada perquè desenvolupis els teus coneixements i les teves capacitats.
  • Oportunitat d’un pla de desenvolupament i creixement professional perquè aprofitis el teu talent.
  • Pla d’Igualtat que és un compromís ferm amb la igualtat de gènere.
  • Cuidem les persones, perquè puguin conciliar millor la seva vida personal i la seva faceta professional.
  • Incorporació: Setembre 2022.
  • Contracte estable.
  • Jornada: 40 hores de dilluns a divendres.
  • Salari Fix + Variable.
  • Eines: Cotxe d’empresa + Mòbil + Tablet + Despeses.

Més dades sobre l’oferta a:

https://gmfood.talentclue.com/node/87305283/4590

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!