Vés al contingut
SantBoi

Gros Mercat

Transgourmet Ibèrica inverteix 2,5 milions en la reforma del Gros Mercat de Sant Boi de Llobregat

22 de gener de 2023

La companyia continua amb el programa de reformes que va iniciar el 2020 als seus centres cash&carry

Transgourmet Ibèrica, referent en el sector de la distribució alimentària, ha invertit 2,5 milions d’euros en la reforma del Gros Mercat de Sant Boi de Llobregat, una renovació que s’emmarca en el programa de reformes que la companyia duu a terme des del 2020 als seus centres cash&carry i que formen part del seu pla estratègic.

El centre reformat s’ha inaugurat amb la presència de Lluís Labairu, director general de Transgourmet Ibèrica, i de membres del comitè executiu de la companyia.

El Gros Mercat renovat té una superfície de venda de 2.234,72 m2. S’ha potenciat el mercat de frescos, que ocupa 543,1 m2 i que compta amb productes de carnisseria, peixateria, xarcuteria, fruiteria, formatges i lactis i congelats. L’establiment també ofereix una àmplia bodega i un extens assortiment de producte sec. En total, 9.975 referències, entre les quals es troben les seves marques pròpies: Natura, Gourmet, Mical i Micaderm.

L’objectiu de la companyiaés renovar el concepte de cash&carry, adaptant els centres a les necessitats més actuals dels seus clients, professionals de l’hostaleria i del comerç, oferint-los més producte, més comoditat i un tracte més personalitzat.

En línia amb el compromís de Transgourmet amb la transició energètica i la lluita contra el canvi climàtic, a Sant Boi també s’han implantat mesures que afavoreixen la reducció del consum energètic i la millora de l’eficiència de les instal·lacions. Destaca el canvi d’il·luminació a tecnologia led, la substitució de les instal·lacions existents per d’altres amb tecnologies que fan servir refrigerants sense afectació sobre el medi ambient i la renovació dels equips per d’altres de més eficients amb un consum menor. A més, el centre compta amb plaques fotovoltaiques amb una potència de 162,41 kWp.

La companyia té 24 centres Gros Mercat a Catalunya: 13 a les comarques de Barcelona, 6 a Girona, 4 a Tarragona i 1 a Lleida.

El centre és al polígon industrial Can Calderon, carrer Andorra 55, i ocupa una superfície total de 3.068,90 m2 . Hi treballen 29 persones.

El Gros Mercat de Sant Boi, com tots els 70 centres de cash&carry de Transgourmet Ibèrica, fa servir energia renovable amb certificat d’origen i disposa de plans de gestió de residus.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica, propietat del grup suís Transgourmet, compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector horeca amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry—que comprèn 70 centres amb 24 gasolineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa també compta amb més de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i amb més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!