Vés al contingut
valvi

Supermercats

VALVI SUPERMERCATS contracta a 310 persones per a la temporada d’estiu

2 d'agost de 2016

Més de 1.000 treballadors

Valvi Supermercats ha contractat a 310 persones per poder oferir un millor servei als seus clients durant la temporada d’estiu. Amb aquestes incorporacions, la plantilla dels supermercats del grup gironí, ha assolit la xifra de 1.020 treballadors, el que representa un augment del 44%.

L’empresa ha realitzat una important aposta pels seus establiments durant la temporada estival, fet que es reflexa tant en la contractació d’aquestes 310 empleats pel període d’estiu, com en les 7 recents obertures de Supermercats SPAR a les poblacions de: Calella, Platja d’Aro (2 centres), Castelló d’Empúries, Palamós, Riells i Viabrea i Quart, aquests tres últims amb la societat Miservi de supermercats s.l., creada conjuntament per Valvi Supermercats i Grup Miquel.

A més, sempre amb l’objectiu d’oferir el millor servei als seus clients, l’empresa acaba de realitzar una reforma completa al supermercat de S’Agaró, on ha fe una aporta per la bodega com a secció destí, creant-hi un espai específic de 200 m2 que ofereix al client una experiència i oferta completa al món dels vins.

Valvi Supermercats

Empresa de capital 100% gironí i primera xarxa de supermercats independents de la província de Girona, centra la seva activitat en l’explotació de 46 supermercats propis amb les marques  SPAR i VALVI i una facturació de més de 52 milions d’euros, i en la gestió de 33 supermercats de Miservi amb la marca SPAR i una facturació de més de 30 milions d’euros, tots ells a les províncies de Girona i Barcelona

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!