Vés al contingut
GMOil Amposta

Gros Mercat

Transgourmet amplia la seva xarxa de gasolineres GM Oil amb l’obertura de la que fa 27 al Gros Mercat d’Amposta

14 de desembre de 2023

L’ensenya continua amb l’expansió de les seves gasolineres als seus centres 'cash&carry' GM Cash-Gros Mercat, distribuïts en 11 comunitats autònomes

Transgourmet Ibèrica, referent de la distribució a l’hostaleria i del supermercat de proximitat, ha inaugurat a Amposta (el Montsià) la seva gasolinera GM Oil número 27.

La nova estació, ubicada al Gros Mercat d’Amposta (al polígon industrial l’Oriola-carrer Rin, 59) compta amb un sortidor amb dos tipus de carburant: gasoil i gasolina sense plom 95.

Les gasolineres GM Oil són obertes a tots els públics. El pagament es fa directament al sortidor, evitant així l’entrada al centre, i no requereix de cap tràmit previ. Les benzineres GM Oil són d’autoservei i ofereixen carburant de gran qualitat a preus competitius, complint amb les especificacions de qualitat de les directives europees. Tots els clients de GM Cash-Gros Mercat disposen d’un descompte addicional del 2 %.

Aquesta gasolinera és la tercera que la companyia obre aquest 2023, després que els mesos de març i juliol passats es van obrir la de Tudela (Navarra) i la de Vinaròs (Castelló), respectivament.

Les 27 gasolineres GM Oil operatives en l’actualitat es troben repartides en 11 comunitats autònomes, totes al costat d’un centre cash&carry GM Cash-Gros Mercat: a Catalunya n’hi ha 10, 6 a la Comunitat Valenciana, 2 a les Canàries, 2 a Múrcia, 1 a Andalusia, 1 a Castella – la Manxa, 1 a Castella i Lleó, 1 a la Comunitat Foral de Navarra, 1 a les Balears, 1 a La Rioja i 1 al País Basc.

L’empresa té previst continuar el 2024 amb l’expansió de les seves gasolineres autoservei als recintes dels seus centres GM Cash-Gros Mercat.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica és propietat del grup suís Transgourmet, la segona empresa de distribució majorista d’Europa que, al seu torn, pertany al grup Coop. En l’actualitat compta amb 5 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector horeca amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry   —que comprèn 70 centres amb 27 gasolineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa també compta amb la seva línia de Retail, amb prop de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i amb més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!