Vés al contingut
GrosMercat_Girona

Gros Mercat, Transgourmet

Transgourmet completa la reforma del Gros Mercat de Girona

22 de març de 2023

La companyia continua amb el programa de reformes als seus centres cash&carry

Transgourmet Ibèrica, referent de la distribució de l’hostaleria i el supermercat de proximitat, ha completat la reforma del Gros Mercat de Girona, amb una inversió total de 2,2 milions d’euros.

En aquesta segona actuació, que se suma a la primera fase realitzada durant el 2020, Transgourmet ha renovat per complet l’entrada del centre, amb l’objectiu de fomentar els espais diàfans que permetin als clients una experiència de compra més còmoda i eficaç.

Aquesta inversió s’emmarca en el programa de reformes que està fent Transgourmet als seus centres cash&carry per donar resposta a les noves necessitats dels professionals de l’hostaleria i el comerç.

El centre completament reformat ha estat inaugurat amb un acte que ha comptat amb treballadors, familiars i clients i amb la presència de Lluís Labairu, director general de Transgourmet Ibèrica, i membres del comitè executiu de la companyia.

En la reforma s’ha potenciat el mercat de frescos, que inclou carnisseria, xarcuteria, fruiteria, peixateria, formatges i lactis i congelats i que ocupa 903,37 m2 dels 3.123,30 m2 de superfície de venda. L’establiment també ofereix un nou concepte de bodega, amb la incorporació d’un major nombre de referències de vins amb DO de la zona, i un extens assortiment de producte sec. També ofereix el servei exclusiu de per l’hostaleria que permet al client rebre la comanda directament al seu negoci.

El Gros Mercat renovat es troba situat al polígon industrial Mas Xirgu II, carrer Torre Vedruna, s/n, i ocupa una superfície total de 4.055 m2. Té una plantilla de 35 treballadors i compta amb benzinera GM Oil i 117 places d’aparcament pels clients.

Compromís amb la sostenibilitat

En línia amb el compromís de Transgourmet amb la transició energètica i la lluita contra el canvi climàtic, el centre compta amb plaques fotovoltaiques a la coberta. A més, s’ha canviat la il·luminació a tecnologia led, s’han substituït les instal·lacions existents per altres amb tecnologies que utilitzen refrigerants sense afectació sobre el medi ambient i també s’han renovat els equips per d’altres més eficients amb menor consum.

El centre, com tots els 70 cash&carry de Transgourmet Ibèrica, fa servir energia renovable amb certificat d’origen i disposa de plans de gestió de residus.

Transgourmet té a Catalunya 24 centres Gros Mercat: 13 a comarques de Barcelona, 6 a les de Girona, 4 a Tarragona i 1 a Lleida.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica, propietat del grup suís Transgourmet, compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector horeca amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry —que comprèn 70 centres amb 24 benzineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa també compta amb més de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i amb més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!