Vés al contingut
GmCash2 (1)

Corporativa, Gros Mercat

Transgourmet compra el terreny per a nou GM Cash a Leganés

18 de maig de 2023

Transgourmet Ibèrica, referent de la distribució a l’hostaleria i el supermercat de proximitat, va formalitzar ahir l’adquisició d’un terreny de 15.000 m2 al municipi madrileny de Leganés per construir-hi un nou GM Cash que donarà servei als professionals de l’hostaleria de la Comunitat de Madrid, aprofitant la ubicació i les bones comunicacions del centre.

El cash&carry, que és previst que obri el 2025, tindrà un format totalment modern i innovador i pretén ser l’emblema de la companyia, representant un salt qualitatiu en el seu model. En aquesta línia, comptarà amb les últimes tecnologies per facilitar l’assessorament i la compra als clients, professionalitzant encara més el servei.

100 % orientat al sector de l’hostaleria

El nou GM Cash basarà la seva proposta comercial en el servei i l’atenció personalitzada, que acompanyarà d’una àmplia oferta en la que destacaran especialment els frescos i la bodega, a més de l’alimentació seca, begudes i productes de neteja. La bodega actuarà com a element diferenciador, amb atenció especialitzada per assistir i assessorar els clients, i amb eines digitals per facilitar-los la seva visita al cash. Amb l’objectiu d’atendre les demandes dels clients de l’hostaleria, la part més important de la sala de vendes es destinarà a la zona de frescos, comptant amb un ampli assortiment, amb productes i formats orientats als professionals del sector tant a la zona d’ultrafresc com a la de refrigerats i congelats.

Igualment, el nou GM Cash inclourà una àmplia zona de preparació de comandes per continuar desenvolupant a la Comunitat de Madrid la línia de Food Service, d’acord amb l’objectiu estratègic de la companyia de ser el proveïdor de referència de l’hostaleria i, en aquest cas concret, impulsar el creixement a la regió aprofitant la ubicació i bones comunicacions d’aquest nou centre.

El projecte, que serà exemple de màxima eficiència energètica, inclou un edifici de 5.500 m2, una zona d’aparcament i una gasolinera GM Oil d’autoservei oberta a tots els públics. Aquest serà el quart centre de Transgourmet a la Comunitat de Madrid.

Lluís Labairu, director general de Transgourmet Ibèrica, ha destacat que se sent orgullós de fer aquest pas endavant, que representa un salt qualitatiu en el servei que ja ofereix la companyia: “Gràcies a la nostra experiència i coneixement del negoci, hem dissenyat un model de cash&carry innovador, adaptant-nos a les necessitats actuals del sector pel que fa a assortiments, formats i qualitats del producte. Sempre pensant que es tracta d’un negoci de persones per a persones, posant el focus en el tracte i l’assessorament personalitzat”.

Un ‘cash&carry’ més sostenible

En línia amb el lema de Transgourmet de “Fets en lloc de paraules” i la seva contribució a un futur sostenible, el nou GM Cash incorporarà les últimes tecnologies i els últims avenços en sostenibilitat per comptar amb la màxima qualificació energètica. Així, s’aplicaran mesures per reduir el consum energètic i millorar l’eficiència de les instal·lacions, utilitzant tecnologies amb refrigerants sense afectació sobre el medi ambient i equips d’alta eficiència. També s’instal·laran plaques solars per a autoconsum. Transgourmet duu a terme un important programa d’inversions estratègiques per reformar els seus centres GM Cash. En el que portem d’any, la companyia ja ha completat la renovació de 5 cash i té previst començar la reforma de tres centres més aquest 2023.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica és propietat del grup suís Transgourmet, el segon grup de distribució majorista d’Europa, que pertany al Grup Coop. L’empresa compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector HORECA amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry —que comprèn 70 centres amb 25 gasolineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa també compta amb més de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i amb més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!