Vés al contingut
AperturasMayo

Corporativa, Supermercats

Transgourmet continua impulsant el seu supermercat de proximitat a Catalunya i ja suma 10 obertures des de principi d’any

6 de juny de 2023

Amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, és la comunitat autònoma on hi ha hagut més obertures aquest 2023

Transgourmet Ibèrica, referent de la distribució a l’hostaleria i el supermercat de proximitat, continua l’expansió a Catalunya amb els seus supermercats de proximitat i, des de començament d’any fins ara, ja hi comptabilitza 10 obertures: 8 a la demarcació de Barcelona i 2 a la de Girona.

Aquests centres, amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, han generat 42 llocs de treball i sumen una superfície de vendes de 1.621 m2.

Durant el mes de maig, la companyia ha inaugurat 4 nous establiments a Catalunya amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, 3 dels quals a comarques de Barcelona (a les localitats de Manresa, Monistrol de Calders i Terrassa) i 1 a les gironines (a Lloret de Mar). Aquestes obertures han generat 15 llocs de treball i una superfície de vendes de 626 m2.

Catalunya és la comunitat autònoma on s’han inaugurat més establiments des de principi d’any fins ara, la qual cosa és demostrativa de l’aposta de la companyia per créixer-hi.

En el conjunt de l’Estat, la xifra de supermercats que s’han obert des de començament d’any suma 30 centres: els 10 de Catalunya, 9 a Balears, 4 a Andalusia, 2 a la Comunitat de Madrid, 2 a Aragó, 1 a les Canàries, 1 a Castella-la Manxa i 1a la Comunitat Valenciana.

Amb aquestes inauguracions, la companyia continua impulsant el seu concepte de supermercat franquiciat, que fusiona la proximitat del comerç tradicional amb els avantatges dels supermercats actuals.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica és propietat del grup suís Transgourmet, el segon grup de distribució majorista d’Europa, que pertany al Grup Coop. L’empresa compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector HORECA amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry —que comprèn 70 centres amb 25 gasolineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa també compta amb més de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i amb més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!