Vés al contingut
Suma-Blanquerna

Supermercats, Transgourmet

Transgourmet continua les seves obertures el 2023 amb 8 nous supermercats franquiciats els dos primers mesos

7 de març de 2023

Amb les ensenyes Suma i Proxim, els nous establiments han generat 32 llocs de treball i sumen 1.649 m2 de superfície de venda

Transgourmet Ibèrica, referent de la distribució a l’hostaleria i al supermercat de proximitat, ha obert 8 nous supermercats franquiciats durant els mesos de gener i febrer. Aquests 8 supermercats han generat 32 llocs de treball i sumen una superfície de vendes de 1.649 m2.

Els nous establiments, amb les ensenyes de Suma i Proxim, estan localitzats a Catalunya (2, i tots dos a la demarcació de Barcelona), Andalusia (1 a la província de Granada i 1 a la de Jaén), Balears (1 a Palma), Comunitat Valenciana (1 a la província de València), Comunitat de Madrid (1 a la localitat de Fuenlabrada) i Castella – La Manxa (1 a la província de Cuenca).

A aquestes obertures s’afegeix un nou supermercat de la cadena granadina Tu Súper, de la qual Transgourmet n’és proveïdor exclusiu.

L’empresa continua impulsant el seu model de proximitat, que fusiona la proximitat del comerç tradicional amb els avantatges dels supermercats actuals.

En l’actualitat, Transgourmet acumula més de 800 franquícies repartides en 15 comunitats autònomes amb les marques Suma, Proxim i Spar, aquestes darreres a les demarcacions de Barcelona i Girona.

 SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica, propietat del grup suís Transgourmet, compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector horeca amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry —que comprèn 70 centres amb 24 gasolineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa també compta amb més de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i amb més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!