Vés al contingut
Suma_SaclosaCatalunya

Corporativa, Supermercats

Transgourmet creix a Catalunya amb 11 nous supermercats franquiciats durant el primer semestre

5 de juliol de 2023

Amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, els nous establiments han generat 51 llocs de treball i sumen 2.211 m2 de superfície de vendes

Transgourmet Ibèrica, referent de la distribució a l’hostaleria i del supermercat de proximitat, continua amb el seu ritme d’obertures a Catalunya i ha inaugurat 11 nous supermercats durant el primer semestre d’aquest any.

Els 11 supermercats que s’han obert a Catalunya entre gener i juny han generat 51 llocs de treball i sumen una superfície de vendes de 2.211 m2. Vuit d’aquests nous supermercats es troben a la demarcació de Barcelona, dos a les comarques de Girona i un a Tarragona. Per ensenyes, 3 corresponen a Suma, 5 a Proxim i 3 a Spar. En total, la companyia acumula més de 400 supermercats franquiciats a Catalunya, essent la comunitat autònoma amb més supermercats franquiciats amb aquestes ensenyes.

Si comptem tots els supermercats que Transgourmet ha obert arreu de l’Estat des del mes de gener i fins ara, la suma és de 34: els 11 de Catalunya, 9 a les Balears, 5 a Andalusia, 3 a la Comunitat Valenciana, 2 a la Comunitat de Madrid, 2 a l’Aragó, 1 a Canàries i 1 a Castella – la Manxa.

Aquestes obertures avalen la solidesa de la línia de negoci de Retail de Transgourmet, amb prop de 800 centres repartits en 15 comunitats autònomes amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, aquesta darrera a Barcelona i Girona.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica és propietat del grup suís Transgourmet, el segon grup de distribució majorista d’Europa, que pertany al Grup Coop. L’empresa compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector HORECA amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry    —que comprèn 70 centres amb 25 gasolineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa també compta amb prop de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i amb més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!