Vés al contingut
Spar_SantPerePescador

Corporativa, Supermercats

Transgourmet creix a Catalunya amb 17 nous supermercats franquiciats fins al setembre

9 d'octubre de 2023

Amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, continua essent la comunitat on hi ha hagut més obertures des de començament d’any

Transgourmet Ibèrica, referent de la distribució a l’hostaleria i del supermercat de proximitat, continua l’expansió a Catalunya amb els seus supermercats de proximitat i ja acumula 17 obertures des de principi d’any: 10 a la demarcació de Barcelona, 5 a la de Girona, 1 a Lleida i 1 a Tarragona.

Els nous centres que s’han obert des del gener han generat 75 llocs de treball i sumen una superfície de vendes de 3.413 m2. Si ens fixem en l’ensenya, 7 dels nous centres corresponen a Proxim, 6 a Spar i 4 a Suma.

Durant el mes de setembre, la companyia ha inaugurat a Catalunya 4 nous establiments, amb les ensenyes Proxim i Spar: 3 a comarques gironines (a Olot, Riudarenes i Sant Pere Pescador) i 1 a les de Barcelona (a Sabadell). Aquests 4 nous supermercats han generat 15 llocs de treball i una superfície de vendes de 895 m2.

Amb aquests nous supermercats, Catalunya és la comunitat autònoma on s’han inaugurat més establiments fins al setembre, la qual cosa reflecteix una aposta clara de la companyia per seguir-hi creixent. Ara ja hi suma més de 400 supermercats franquiciats.

La xifra total d’obertures en el conjunt d’Espanya fins al setembre, si tenim en compte tots els establiments que Transgourmet ha obert arreu des de començament d’any, és de 47 centres: els 17 de Catalunya, 12 a les Balears, 8 a Andalusia, 3 a la Comunitat de Madrid, 3 a la Comunitat Valenciana, 2 a l’Aragó, 1 a Canàries i 1 a Castella – la Manxa.

Segons l’ensenya, 30 supermercats corresponen a Suma, 11 a Proxim i 6 a Spar, aquesta última només a Barcelona i Girona.

Amb aquestes inauguracions, la companyia continua impulsant el seu concepte de supermercat franquiciat que fusiona la proximitat del comerç tradicional amb els avantatges dels supermercats actuals.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica és propietat del grup suís Transgourmet, la segona empresa de distribució majorista d’Europa, que al seu torn pertany al grup Coop. En l’actualitat compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector horeca amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry   —que comprèn 70 centres amb 26 gasolineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa també compta amb la seva línia de Retail, amb prop de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i amb més de 2.000 clients independents.

 

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!