Vés al contingut
Imagen_PortAventuraJPG

Corporativa, Transgourmet

Transgourmet i la Fundació PortAventura amplien la seva aliança per impulsar PortAventura Dreams Village

12 de juliol de 2023

La companyia aportarà 350.000 euros per a una casa destinada a allotjar menors en situació de vulnerabilitat per culpa d’una malaltia greu

Transgourmet Ibérica i la Fundació PortAventura han signat un conveni de col·laboració, que inclou una aportació de 350.000 euros, per impulsar l’expansió de PortAventura Dreams Village, el complex d’habitatges integrat al recinte d’oci que cada any rep gratuïtament més de 200 famílies amb menors en situació de vulnerabilitat com a part de la teràpia de recuperació d’una malaltia greu. El projecte busca continuar expandint-se amb l’objectiu de poder rebre cada cop més famílies que volen formar part de la iniciativa. En aquest sentit, l’aportació de Transgourmet servirà per construir al recinte una nova casa destinada a aquestes famílies.

El nou conveni també preveu que una setmana a l’any, anomenada ‘Setmana Transgourmet’, el village pugui acollir famílies d’empleats de Transgourmet Ibèrica i de qualsevol altra societat del grup suís Coop, al qual pertany, i que estiguin formades per algun menor afectat per alguna malaltia greu.

El director general de Transgourmet, Lluís Labairu, destaca que sota l’eslògan ‘Fets en lloc de paraules’, la companyia aposta fermament per un creixement que afavoreixi el benestar social: “Col·laborem activament amb projectes socials de diverses organitzacions sense ànim de lucre. En aquest sentit, la Fundació PortAventura respon al compromís de Transgourmet d’intentar ajudar a millorar la vida de col·lectius que per diferents motius es troben en una situació de vulnerabilitat.”

Per a Ramon Marsal, president de la Fundació PortAventura, “aquesta aliança es recolza en la col·laboració històrica que han mantingut la Fundació PortAventura i Transgourmet Ibérica durant els últims anys. Ens fa molt feliços i estem molt agraïts de poder seguir sumant aportacions a PortAventura Dreams Village, el nostre projecte més icònic i gratificant, i estem segurs que aquests nous fons ens permetran garantir que segueix creixent i arribant a cada cop més persones”.

Transgourmet Ibérica col·labora des del 2016 amb la Fundació PortAventura. A més del projecte PortAventura Dreams Village, ha donat suport a diferents esdeveniments solidaris de la Fundació PortAventura per reforçar el treball conjunt en projectes de valor social, com el seu Sopar Solidari anual, la recaptació de fons del qual es destina a causes socials.

El village de PortAventura, que ocupa prop de 9.000 metres quadrats i actualment compta amb 6 habitatges, disposa actualment d’un restaurant i un espai de jocs i jardins per a les famílies, així com de diverses pistes i una sala polivalent.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibérica, referent de la distribució a l’hostaleria i el supermercat de proximitat, és propietat del grup suís Transgourmet, que pertany al Grup Coop. Actualment compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent al sector HORECA amb Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry—que comprèn 70 centres amb 25 benzineres GM Oil—, i la divisió de Food Service. Així mateix, l’empresa compta amb la línia de retail, amb prop de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i més de 2.000 clients independents.

SOBRE LA FUNDACIÓ PORTAVENTURA 

La Fundació PortAventura és una organització sense ànim de lucre que treballa per aconseguir la integració a la societat de col·lectius en risc d’exclusió o vulnerables, amb una atenció especial a nens, nenes i joves. Des de la seva creació, el 2011, vehicula totes les accions emmarcades a l’àmbit social de l’estratègia ESG (mediambiental, social i de bon govern) de PortAventura World. El projecte insígnia és PortAventura Dreams, una iniciativa pionera a Europa que ofereix estades gratuïtes d’una setmana a nens i joves amb malalties greus i a les seves famílies, com a part de la seva teràpia emocional i de recuperació.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!