Vés al contingut
Suma_Mallorca

Corporativa, Supermercats

Transgourmet i Valvi amplien la seva aliança a les Balears

14 de setembre de 2023

Transgourmet Ibèrica i Valvi Supermercats han ampliat la seva aliança a les Balears amb l’obertura de supermercats Suma, fent un pas més en l’estratègia que fins ara mantenien i que se centrava en l’explotació dels supermercats Spar a Barcelona i Girona. Fruit d’aquesta nova col·laboració, avui s’ha obert un supermercat Suma a Palma, que s’afegeix al que en els darrers mesos s’ha inaugurat a Cala Ratjada, també a Mallorca, i a tres més que s’han obert a Eivissa. Igual que els Spar a Catalunya, aquests cinc supermercats Suma a les Balears són gestionats per Valvi Supermercats, que té com a proveïdor exclusiu a Transgourmet Ibèrica.

El nou Suma que s’ha obert avui es troba situat en ple centre de Palma, prop del passeig Mallorca (C/ Jeroni Antich, 7), compta amb una superfície de 294 m2 de sala de vendes i una plantilla de 8 persones. A més de tot tipus de productes d’alimentació, begudes i drogueria de gran consum, també disposa de fruiteria i fleca de lliure servei i de carnisseria i xarcuteria assistida.

Des de començament d’any, Transgourmet ha obert un total de 13 supermercats franquiciats a les Balears, on ja compta amb 53 establiments Suma i Proxim.

SOBRE VALVI SUPERMERCATS

Valvi Supermercats és una companyia especialitzada en supermercats de proximitat. És de capital familiar 100 % gironina i la primera xarxa de supermercats independents de la demarcació de Girona. Va tancar l’any 2022 gestionant un volum de negoci de 136 milions d’euros.

Amb les ensenyes Valvi, Spar, Eurospar, Spar Express i ara també Suma, gestiona 110 supermercats distribuïts entre Girona, Barcelona, Eivissa i Mallorca, inclosos els de la societat Miservi, propietat de Valvi Supermercats i Transgourmet Ibèrica.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica és propietat del grup suís Transgourmet, el segon grup de distribució majorista d’Europa, que pertany al grup Coop. En l’actualitat compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector horeca amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry —que comprèn 70 centres amb 26 gasolineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa també compta amb la seva línia de Retail, amb prop de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i amb més de 2.000 clients independents.

 

 

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!