Vés al contingut
Tudela1

Gros Mercat, Transgourmet

Transgourmet amplia la seva xarxa d’estacions de servei amb l’obertura de la gasolinera GM Oil número 25

29 de març de 2023

La companyia continua avançant en el pla d'expansió de gasolineres ubicades als seus centres cash&carry

Transgourmet Ibèrica, referent en el sector de la distribució alimentària, ha inaugurat a Tudela (Navarra) la seva benzinera GM Oil número 25.

La nova GM Oil, ubicada al GM Cash de Tudela (al polígon industrial La Barrena), disposa de quatre sortidors amb dos tipus de carburant: gasoil A i gasolina sense plom 95. A més, també disposa d’un punt de recàrrega per a dos vehicles elèctrics.

Les gasolineres GM Oil estan obertes a tots els públics; el pagament es fa directament en el mateix sortidor, evitant l’entrada al centre, i no requereix de cap tràmit previ. Els centres GM Oil són d’autoservei i ofereixen carburants de gran qualitat a preus competitius, complint amb les especificacions de qualitat de les directives europees.

La gasolinera GM Oil de Tudela és la primera que la companyia obre aquest 2023. L’ensenya té previst continuar amb l’expansió de les seves benzineres autoservei als recintes dels seus centres GM Cash.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica, propietat del grup suís Transgourmet, compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector

horeca amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry —que comprèn 70 centres amb 25 benzineres GM Oil—, i la divisió de Food Service per donar servei a l’hostaleria.

L’empresa també compta amb més de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i amb més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!