Vés al contingut
SupermercadoSuma

Supermercats

Transgourmet incorpora 10 nous supermercats franquiciats durant el primer trimestre

3 d'abril de 2024

Amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, s’han inaugurat nous establiments a Catalunya, Balears, Aragó i Castella – la Manxa

Transgourmet Ibèrica, referent de la distribució a l’hostaleria i del supermercat de proximitat, ha obert 5 supermercats franquiciats més el mes de març. Amb aquests, són 10 els nous establiments que ha incorporat durant el primer trimestre de l’any.

Amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, el març la companyia ha inaugurat 2 supermercats a Balears (a l’illa d’Eivissa), 1 a Catalunya (a la demarcació de Girona), 1 a Aragó (a la província d’Osca) i 1 a Castella – la Manxa (a la província de Toledo). En total, els nous establiments han creat 16 llocs de treball i sumen una superfície de vendes de 1.183 m2.

Els 10 establiments incorporats des de gener es localitzen a Catalunya (2 a la demarcació de Girona, 1 a la de Barcelona i 1 a la de Lleida), Balears (2 a l’illa d’Eivissa i 2 a la de Mallorca), Aragó (1 a la província d’Osca) i Castella – la Manxa (1 a la província de Toledo). Per ensenya, es tracta de 7 supermercats Suma, 2 Proxim i 1 Spar, que en total han generat 36 llocs de treball i sumen una superfície de vendes de 2.043 m2.

La companyia continua la seva aposta pel comerç de proximitat amb aquestes obertures que responen als seus pilars estratègics: negoci de proximitat, relació personal amb els clients, productes de quilòmetre zero, seccions especialitzades, professionalitat, digitalització, solucions innovadores per al consumidor, àmplia varietat de serveis i rendibilitat.

En l’actualitat, Transgourmet acumula prop de 800 franquícies repartides en 15 comunitats autònomes amb les marques Suma, Proxim i Spar, aquestes últimes a les demarcacions de Barcelona i Girona.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica és propietat del grup suís Transgourmet, la segona empresa de distribució majorista d’Europa que, al seu torn, pertany al grup Coop. Actualment compta amb 5 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector horeca amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry —que comprèn 70 centres con 28 gasolineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa també compta amb la seva línia de Retail, amb prop de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i amb més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!