Vés al contingut
Joan Alcover2

Corporativa, Supermercats

Transgourmet obre 9 supermercats franquiciats a l’abril i ja suma 23 obertures aquest 2023

9 de maig de 2023

Amb les ensenyes Suma i Spar, el mes passat es van inaugurar establiments a Balears, Catalunya i Andalusia

Transgourmet Ibèrica, referent de la distribució a l’hostaleria i el supermercat de proximitat, ha inaugurat 9 supermercats franquiciats durant el mes d’abril. Amb aquests centres ja suma un total de 23 obertures de nous establiments en el que portem d’any.

Amb les ensenyes Suma i Spar, la companyia ha obert a l’abril 6 supermercats a les Balears (3 a l’illa de Mallorca i 3 a la d’Eivissa), 2 a Catalunya (a les demarcacions de Barcelona i Girona) i 1 a Andalusia, a la ciutat de Granada. En total, s’han generat 58 llocs de treball i una superfície de vendes de 2.059 m2.

Els 23 centres que s’han obert en el que portem d’any es troben localitzats a les Balears (5 a Mallorca i 3 a Eivissa), Catalunya (5 a comarques de Barcelona i 1 a les de Girona), Andalusia (2 a la província de Granada i 1 a la de Jaén), 2 a la Comunitat de Madrid (a la localitat de Fuenlabrada i a Madrid capital), 1 a Aragó (a la província de Saragossa), 1 a Canàries (a l’illa de Tenerife), 1 a Castella – la Manxa (a la província de Cuenca) i 1 a la Comunitat Valenciana (a la província de València).

En l’actualitat, la companyia acumula més de 800 franquícies repartides en 15 comunitats autònomes amb les marques Suma, Proxim i Spar, aquestes dues últimes a les demarcacions de Barcelona i Girona.

Amb aquestes inauguracions, Transgourmet continua impulsant el seu concepte de supermercat franquiciat que fusiona la proximitat del comerç tradicional amb els avantatges dels supermercats actuals, adaptant-se a les necessitats i demandes dels franquiciats i als consumidors de cada zona.

 

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica és propietat del grup suís Transgourmet, el segon grup de distribució majorista d’Europa, que pertany al Grup Coop. L’empresa compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector HORECA amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry —que comprèn 70 centres amb 25 gasolineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa també compta amb més de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i amb més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!