Vés al contingut
Imagen SparSantPerePescador

Corporativa, Supermercats

Valvi arriba a Sant Pere Pescador amb un nou Spar amb 115 plaques fotovoltaiques per a autoconsum

2 d'octubre de 2023

Té com a proveïdor exclusiu a Transgourmet Ibèrica

Valvi ha obert un supermercat Spar a Sant Pere Pescador (Alt Empordà), que dona feina a 6 persones. És un edifici de nova construcció, seguint la línia de disseny dels nous models de botiga de l’empresa, amb una àmplia i còmode sala de venda de 389 m2. Aquí també, Valvi ha instal·lat 115 plaques solars de 500 Wp i continua avançant amb el seu projecte d’autoconsum fotovoltaic amb la instal·lació de plaques fotovoltaiques a tots els seus supermercats que ho permeten i que representarà un estalvi important de consum energètic.

Dins la selecció d’alimentació de gran consum, es destaca l’assortiment de més de 3.000 productes d’origen Catalunya, dels quals, una gran varietat de diferents fabricants i productors de l’Empordà. Disposa de les seccions en lliure servei de fruiteria i fleca, a més d’oferir el servei de xarcuteria i carnisseria assistida per la carnisseria Sart, molt arrelada a la zona. A part, s’hi pot trobar una àmplia gamma de vins catalans, caves, licors i vins a granel de la “Vinoteca VNTC Valvi”.

L’establiment està ubicat al costat del dispensari i davant del mercat ambulant, al C/ del Molí, 7 de Sant Pere Pescador. El seu horari és de dilluns a dissabte de 8:30 a 21:00, i diumenges obre de 8:30 a 14:00.

Valvi Supermercats té com a proveïdor exclusiu a Transgourmet Ibèrica, companyia líder a Espanya en el sector de la distribució alimentària majorista.

SOBRE VALVI SUPERMERCATS

Valvi Supermercats és una companyia especialitzada en supermercats de proximitat. És de capital 100 % gironí i la primera xarxa de supermercats independents de la demarcació de Girona. A l’acabar l’any 2022, la seva gestió arribava a un volum de negoci de 136 milions d’euros.

Sota les ensenyes de Valvi, Spar, Eurospar, Spar Express i Suma, en l’actualitat està gestionant 112 supermercats distribuits entre les comarques de Girona i Barcelona i les illes d’Eivïssa i Mallorca, inclosos els de la societat Miservi, propietat de Valvi Supermercats i Transgourmet Ibérica.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica és propietat del grup suís Transgourmet, la segona empresa de distribució majorista d’Europa que, al seu torn, pertany al grup Coop. En l’actualitat compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector horeca amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry —que comprèn 70 centres amb 26 gasolineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa també compta amb la seva línia de Retail, amb prop de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i amb més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!