Vés al contingut
SuperestalviSarria

Supermercats

Valvi i Transgourmet compren 4 supermercats Superestalvi a Barcelona

30 de novembre de 2023

Miservi, la societat que comparteixen al 50 % Valvi Supermercats i Transgourmet Ibèrica, ha comprat Estalsa, corporació que compta amb quatre supermercats al centre de Barcelona amb la marca Superestalvi.

Es tracta de quatre establiments de proximitat, amb una presència tradicional als mercats municipals de la Ciutat Comtal i que destaquen per la seva atenció personalitzada, la varietat de marques en l’assortiment i el seu compromís amb el medi ambient i els residus zero.

Les quatre botigues es troben situades als mercats de Les Corts, del Clot i de Sarrià, i al número 317 del carrer València, davant del mercat de la Concepció, al barri de l’Eixample.

SOBRE VALVI SUPERMERCATS

Valvi Supermercats té com a proveïdor exclusiu a Transgourmet Ibèrica, companyia líder a Espanya en el sector de la distribució alimentària majorista. Valvi Supermercats és una empresa especialitzada en supermercats de proximitat. És de capital 100% gironí i la primera xarxa de supermercats independents de la demarcació de Girona. A l’acabar l’any 2022, la seva gestió arribava a un volum de negoci de 136 milions d’euros.

Sota les ensenyes de Valvi, Spar, Eurospar, Spar Express, Suma i aquests últims de Superestalvi, en l’actualitat està gestionant 117 supermercats distribuits entre les comarques de Girona, Barcelona i les illes d’Eivïssa i Mallorca, inclosos els de la societat Miservi, propietat de Valvi Supermercats i Transgourmet Ibérica.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica és propietat del grup suís Transgourmet, la segona empresa de distribució majorista d’Europa que, al seu torn, pertany al grup Coop. En l’actualitat compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector horeca amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry —que comprèn 70 centres amb 26 gasolineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa també compta amb la seva línia de Retail, amb prop de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i amb més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!