Vés al contingut
ImagenSpar

Corporativa, Supermercats

Valvi obre un nou Spar a Sant Joan de les Abadesses amb més de 3.000 productes d’origen local

24 d'octubre de 2023

Té com a proveïdor exclusiu a Transgourmet Ibèrica

Valvi ha obert un nou supermercat Spar a Sant Joan de les Abadesses (Ripollès), que té una sala de venda de 335 m2 i dona feina a 6 persones. És la botiga d’alimentació de tota la vida del poble, cosa que es continua mantenint, igualment com la seva carnisseria tradicional de Casa Irene del municipi.

Dins la selecció d’alimentació de gran consum, es destaca l’assortiment de més de 3.000 productes d’origen Catalunya, dels quals, una gran varietat de diferents fabricants i productors del Ripollès. Disposa de les seccions en lliure servei de fruiteria, fleca i congelats, a més d’oferir una àmplia gamma de vins catalans, caves, licors i vins a granel de la Vinoteca VNTC Valvi.

L’establiment està ubicat davant de la plaça major del poble, al c/ Comella, 1, de Sant Joan de les Abadesses. El seu horari és de dilluns a dissabte de 8:45 a 20:45, i diumenges obre de 8:45 a 14:00.

Valvi Supermercats té com a proveïdor exclusiu a Transgourmet Ibèrica, companyia líder a Espanya en el sector de la distribució alimentària majorista.

SOBRE VALVI SUPERMERCATS

Valvi Supermercats és una empresa especialitzada en supermercats de proximitat. És de capital 100 % gironí i la primera xarxa de supermercats independents de la demarcació de Girona. A l’acabar l’any 2022, la seva gestió arribava a un volum de negoci de 136 milions d’euros.

Sota les ensenyes de Valvi, Spar, Eurospar, Spar Express i Suma, en l’actualitat està gestionant 113 supermercats distribuits entre les comarques de Girona i Barcelona, i les illes d’Eivïssa i Mallorca, inclosos els de la societat Miservi, propietat de Valvi Supermercats i Transgourmet Ibérica.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica és propietat del grup suís Transgourmet, la segona empresa de distribució majorista d’Europa que, al seu torn, pertany al grup Coop. En l’actualitat compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector horeca amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry —que comprèn 70 centres amb 26 gasolineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa també compta amb la seva línia de Retail, amb prop de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i amb més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!