Vés al contingut
ENTRADAPERALADA

Corporativa, Supermercats

Valvi obre un SPAR a Peralada, integrant-se al màxim al poble

27 d'abril de 2023

Valvi ha obert aquest dijou un nou supermercat SPAR a Peralada (Alt Empordà), que dona feina a 11 persones. És un edifici de nova construcció, que conserva l’estètica tradicional del poble i que està ubicat al costat de l’escola i de la zona esportiva. Estableix tot de sinèrgies possibles amb la zona, ja que compta amb servei d’atenció de la Peixateria Albert de Peralada, els pastissos de l’Obrador Quimo també de Peralada, pa del dia de la Fleca Pa Pa de Figueres, a més de destacar-se’n centenars de referències en l’assortiment de productes de proximitat.

L’establiment també disposa de la secció assistida d’atenció al client de carnisseria i xarcuteria pròpia, de fruiteria i fleca de lliure servei i d’una àmplia gamma de vins catalans, caves i licors de la Vinoteca VNTC Valvi.

A part, l’empresa continua avançant amb el seu projecte d’autoconsum fotovoltaic. És per això, que s’ha volgut construir l’edifici tenint en compte la col·locació de 126 plaques fotovoltaiques de 450w, que sumen una potència de 56,7kw.

El nou establiment és al carrer Garriguella, 5 de Peralada i el seu horari és de dilluns a dissabte des de les 8:30 a les 21:00. Té aparcament propi.

Valvi Supermercats té com a proveïdor Transgourmet Ibèrica, companyia líder a Espanya en el sector de la distribució alimentària majorista.

Amb aquesta obertura, Valvi referma el model de botiga de proximitat SPAR dirigida a famílies i a llars que necessiten cobrir la compra diària o setmanal de tot tipus d’articles de gran consum i de producte fresc, i on es poden trobar una àmplia oferta d’articles en diferents formats, adaptats al consum diari.

SOBRE VALVI SUPERMERCATS

Valvi Supermercats és una empresa de capital familiar 100% gironí i és la primera xarxa de supermercats independents de les comarques de Girona. Amb un volum de negoci al voltant de 65 milions d’euros, centra la seva activitat en la gestió de 66 supermercats propis amb les marques Spar i Valvi, i també en la gestió dels 41 supermercats SPAR pertanyents a Miservi, societat propietat de Transgourmet Ibèrica i de Valvi Supermercats, i amb un volum de negoci al voltant de 50 milions d’euros. Tots aquests centres estan situats a les comarques de Girona i Barcelona.  

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica, propietat del grup suís Transgourmet, compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector horeca amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry —que comprèn 70 centres amb 25 benzineres GM Oil—, i la divisió de Food Service per donar servei a l’hostaleria.

L’empresa també compta amb més de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i amb més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!