Vés al contingut
Spar Riudarenes 3

Corporativa, Supermercats

Valvi obre un Spar a Riudarenes

26 de setembre de 2023

Té com a proveïdor exclusiu a Transgourmet Ibèrica

Valvi ha obert un supermercat Spar a Riudarenes (la Selva), que té una sala de venda de 270 m2 i dona feina a 4 persones. És la botiga d’alimentació de tota la vida del poble, cosa que es continua mantenint, igualment com la seva carnisseria tradicional de Can Tort del municipi.

Dins la selecció d’alimentació de gran consum, es destaca l’assortiment de més de 3.000 productes d’origen Catalunya, dels quals, una gran varietat de diferents fabricants i productors de la Selva, tant en les seccions en lliure servei de fruiteria, fleca, xarcuteria i carn envasada. A més, s’ofereix una àmplia gamma de vins catalans, caves, licors i vins a granel de la “Vinoteca VNTC Valvi”.

L’establiment està ubicat al mig del poble, al C/ Girona, 3 de Riudarenes. El seu horari és de dilluns a dissabte de 9:00 a 14:00 i de 17:00 a 21:00, i diumenges obre de 9:00 a 14:00.

Valvi Supermercats té com a proveïdor exclusiu a Transgourmet Ibèrica, companyia líder a Espanya en el sector de la distribució alimentària majorista.

SOBRE VALVI SUPERMERCATS

Valvi Supermercats és una companyia especialitzada en supermercats de proximitat. És de capital familiar 100 % gironina i la primera xarxa de supermercats independents de la demarcació de Girona. Va tancar l’any 2022 gestionant un volum de negoci de 136 milions d’euros.

Amb les ensenyes Valvi, Spar, Eurospar, Spar Express i ara també Suma, gestiona 111 supermercats distribuïts entre les comarques de Girona i Barcelona, Eivissa i Mallorca, inclosos els de la societat Miservi, propietat de Valvi Supermercats i Transgourmet Ibèrica.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica és propietat del grup suís Transgourmet, la segona empresa de distribució majorista d’Europa que, al seu torn, pertany al grup Coop. En l’actualitat compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector horeca amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry —que comprèn 70 centres amb 26 gasolineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa també compta amb la seva línia de Retail, amb prop de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i amb més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!