Vés al contingut
FRUITERIAPERALADA

Corporativa, Supermercats

Valvi reforça la plantilla en un 40 % per a la temporada d’estiu

23 de maig de 2023

El Grup Valvi contractarà 370 persones per a la temporada d’estiu i passarà dels 927 treballadors i treballadores que té contractats en l’actualitat a gairebé 1.300 en els propers mesos, la qual cosa representa un increment del 40 % de la seva plantilla.

Aquesta contractació reforçarà els equips de professionals dels establiments situats en municipis que a l’estiu veuen incrementada la seva població per l’activitat turística.

Des de la pàgina web de l’empresa www.valvi.com), s’ha posat en marxa una borsa de treball específica per anunciar les vacants disponibles, tant les de temporada com les necessàries per cobrir els llocs de treball que es generen per les obertures de nous establiments.

En les últimes setmanes s’han obert 2 nous supermercats SPAR: un a Calldetenes (Osona) i un a Peralada (Alt Empordà). I en els propers dies és previst que se n’obri un altre a Lloret de Mar (la Selva) i una bodega a Cadaqués (Alt Empordà). A més, en aquests moments s’està construint un nou establiment a Arenys de Mar (Maresme) i un altre a Sant Pere Pescador (Alt Empordà).

Els nous supermercats busquen integrar-se al màxim al municipi en el qual s’instal·len i establir sinergies amb l’entorn, col·laborant amb els proveïdors locals. En la variada selecció d’alimentació que s’ofereix, destaca l’assortiment de més de 3.000 productes d’origen Catalunya. També s’ofereix una àmplia gamma de vins, caves i licors de la secció especialitzada Vinoteca VNTC Valvi, amb més de 2.000 referències, entre les quals hi ha una gran varietat de vins de denominació d’origen Empordà.

Per altra banda, i en línia amb el seu compromís per a un futur sostenible, l’empresa continua avançant en el seu projecte d’autoconsum fotovoltaic amb la instal·lació de panells solars a tots els seus supermercats on és possible, com és el cas de Peralada, amb 126 plaques.

Valvi Supermercats té com a proveïdor a Transgourmet Ibèrica, companyia líder a Espanya en el sector de la distribució alimentària majorista.

Sota les ensenyes Valvi, Spar i Eurospar, el Grup Valvi gestiona 107 botigues que es troben repartides entre les comarques gironines, comarca del Maresme, Barcelona ciutat i rodalies, inclosos els supermercats de la societat Miservi, propietat de Valvi Supermercats i Transgourmet Ibèrica.

Valvi Supermercats és de capital familiar 100 % gironí i la primera xarxa de supermercats independents de la demarcació de Girona. Va tancar el 2022 gestionant un volum de negoci de 136 milions d’euros.

SOBRE VALVI SUPERMERCATS

Valvi Supermercats és una companyia especialitzada en supermercats de proximitat. Centra la seva activitat en la gestió tant dels 67 establiments propis, amb les marques Spar i Valvi, com dels 40 Spar de Miservi, la societat propietat de Transgourmet Ibèrica i de Valvi Supermercats. Tots aquests centres es troben situats a les comarques de Girona i Barcelona.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica és propietat del grup suís Transgourmet, el segon grup de distribució majorista d’Europa, que pertany al Grup Coop. L’empresa compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector HORECA amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry —que comprèn 70 centres amb 25 gasolineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa també compta amb més de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes  Suma, Proxim i Spar, i amb més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!