CLOSE

Search form

linkedin twitter youtube

Obre a Elx la quarta a la Comunitat Valenciana

GM FOOD consolida la seva xarxa de gasolineres GMOil i ja compta amb 22 a l’Estat

29/07/2021

29 de juliol de 2021. GM FOOD, referent en el sector de la distribució alimentària, ha obert a Elx una nova gasolinera GMOil amb el que la companyia ja compta amb una xarxa de 22 estacions de servei a l’Estat. La nova gasolinera ha suposat una inversió de 365.000€, i és la que la quarta que l'empresa té en la Comunitat Valenciana. GM FOOD, que va obrir el mes d'abril passat una gasolinera en el GMcash-Gros Mercat de Finestrat, preveu continuar implementant aquesta ensenya en els recintes dels seus centres de cash&carry.

 

La nova GMOil està situada en el GMcash-Gros Mercat d'Elx (Elx Parc Empresarial, c/Galileu Galilei, 14), compta amb dos assortidors i dos tipus de carburant: gasoil i gasolina sense plom 95, a més d’Adblue, un sistema de depuració de gasos per a motors dièsel.

 

Les gasolineres GMOil estan obertes a tots els públics, i ofereixen un 2% de descompte especial per als clients dels seus establiments. El pagament es realitza directament en l'assortidor, evitant l'entrada a l'establiment, i no requereix de cap tràmit previ. Les GMOil són centres autoservei amb carburant de gran qualitat a preus competitius, que compleixen amb les especificacions de qualitat de les directives europees.

 

 

General Markets Food Iberica

GM FOOD té 6 plataformes de distribució repartides per tot l’Estat i és referent en el mercat de l’horeca nacional amb la seva ensenya de cash&carry GMcash-Gros Mercat, amb 70 centres i 22 gasolineres GMOil, i la divisió de Food Service. L'empresa compta amb més de 800 supermercats franquiciats sota les ensenyes SUMA, Proxim i SPAR, i més de 2.000 clients independents.