Vés al contingut

Cash&Carry

Els centres exclusius
per als professionals de l’hostaleria

Transgourmet gestiona una xarxa de 70 establiments cash&carry amb la marca GM Cash. Localitzats en 12 comunitats autònomes, els nostres centres estan dirigts als professoinals de l’hostaleria, amb una oferta de serveis exclusius.

Els nostres cash&carry ofereixen un ampli i complet assortiment de més de 22.000 referències entre alimentació, frescos i congelats, celler i begudes, drogueria, neteja i basar. 1.600 articles de les nostres marques per a la rendibilitat dels negocis.

Som pioners d’aquest servei a Espanya, amb el primer centre obert l’any 1970. La nostra experiència i coneixement ens han convertit en un distribuïdor amb capacitat per adaptar-nos a les diferents necessitats de cada tipologia de client.

Mercat de frescos

Als nostres centres GM Cash tenim seccions especialitzades en els nostres mercats de frescos, on els encarregats de secció et recomanaran tot allò que s’adapta al teu negoci. La nostra carnisseria, fruiteria, xarcuteria i zona de congelats, formatges i làctics marquen la diferència, amb un assortiment acuradament seleccionat.

Celler

 Al nostre renovat celler hi trobaràs les denominacions d’origen locals, on s’ubiquen els nostres centres. A més, podràs triar entre una gran varietat de DO conegudes a nivell nacional i internacional. Sense oblidar la nostra selecció de vins exclusius dels cellers més prestigiosos.  

Formats i solucions per al teu negoci

Et facilitem el teu dia a dia amb solucions gastronòmiques i formats rendibles i còmodes pensats per als professionals del sector, per treure rendiment al teu negoci. Tens a la teva disposició un assortiment adaptat a les teves demandes, sempre amb una òptima qualitat.

Marques exclusives

Les nostres marques són un altre element diferenciador dels nostres centres cash&carry, amb més de 1.600 productes exclusius amb una qualitat equiparable a les grans marques i una major rendibilitat per als professionals de l’hostaleria. I oferint-te els formats adequats per a cada tipologia de negoci.

Amb GM Cash oblida-te’n de carregar i descarregar. Si no tens temps o espai al teu vehicle, sol·licita al nostre servei especial “Anem al teu restaurant”. Et garantim que els aliments frescos arribaran al teu establiment a la temperatura que necessiten. I guanyaràs temps per al teu negoci. Consulta si el teu centre disposa d’aquest servei.

El nostre centre logístic a la teva disposició

El nostre gran volum i capacitat logística ens permeten tenir un sistema de recerca i distribució de productes sota demanda. Si no trobes alguna referència en el teu centre GM Cash, posa’t en contacte amb nosaltres i, si en tenim, te la farem arribar al teu establiment. 

Aval de Transgourmet

I tot amb l’aval de Transgourmet, l’empresa referent en la distribució majorista d’aliments i begudes per als professionals de l’hostaleria a Espanya. Treballem cada dia per ser el proveïdor de confiança de restaurants, cafeteries, bars, hotels, càtering… 

0
Centres a la teva disposició
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
0
Centres a la teva disposició