Vés al contingut
Verdura_0

Supermercats

Doble obertura de supermercats a Figueres

13 de juliol de 2018

Amb les seves ensenyes franquiciades SUMA i Proxim

General Markets Food Iberica ha obert dos nous establiments SUMA i Proxim a Figueres, amb les que arriba a la xifra de 37 supermercats franquiciats a la província de Girona.

El nou supermercat SUMA Figueres, situat al Carrer Avinyonet, cantonada Doctor Ferran, 2, compta amb 7 empleats i una sala de vendes de 550m2. S’hi poden trobar totes les seccions en lliure servei, en un horari de dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00h.

Proxim Albera, situat al carrer del mateix nom número 11 de Figueres, disposa d’una sala de vendes de 93m2. El supermercat està atès per 3 persones en un horari d’obertura de dilluns a diumenge de 8:00 a 23:00h.

SUMA

Creada l’any 2000, la marca SUMA és una de les més prestigioses en distribució alimentària, i actualment està en expansió a tota Espanya. L’ensenya destaca per la seva proximitat, tracte directe amb el públic, i un extens llistat format per més de 10.000 referències -més de 1.600 de marca pròpia-, totes elles de primera qualitat. Els centres SUMA compten amb les marques pròpies de GM Food: Gourmet, Mical, Micaderm, Sabor Español i Mic&Friends, totes de gran qualitat.

Proxim

Els establiments Proxim es caracteritzen seva proximitat, tracte directe amb el públic i per disposar d’un ampli llistat de productes, format per més de 10.000 referències -més de 1.600 de marca pròpia-, totes elles de primera qualitat. L’oferta de Proxim compta, com SUMA, amb les Marques Pròpies de GM Food Iberica.

                 

GM Food Iberica a Girona

Líder en la distribució alimentària a l’engròs, GM Food Iberica compta amb 6 Gros Mercat (Figueres, Girona, Olot, Palamós, Blanes i Lloret), 29 supermercats franquiciats sota l’ensenya SUMA, 8 Proxim, 70 SPAR, i una plataforma logística a Vilamalla que dona subministrament a tots els establiments propis i franquiciats de la seva àrea d’influència. La companyia també compta a la província amb dues benzineres GM Oil als recintes del Gros Mercat de Blanes i Girona.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!