Vés al contingut
valvi

Supermercats

Valvi inaugura dos supermercats SPAR a Catalunya

3 de desembre de 2018

Creació de 13 llocs de treball

Valvi Supermercats ha inaugurat dos supermercats SPAR a les poblacions de La Vall d’en Bas i Sant Antoni de Vilamajor. L’obertura d’aquests dos establiments, on hi treballen 13 persones, és una nova mostra del creixement de  l’ensenya a les provincies de Girona i Barcelona.

El supermercat SPAR de La Vall d’en Bas, situat a la carretera de Santa Coloma, 4 de La Vall d’en Bas, carretera principal de la localitat de Les Preses, i molt a prop del nucli urbà d’Olot, disposa de les seccions habituals en lliure servei, entre les que destaquen les zones destinades a Fruiteria, Fleca i Celler. Amb una sala de vendes de 290m2 i atès per 5 empleats, el nou establiment té un horari d’obertura de dilluns a dissabte de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 21:00h, i els diumenges i festius de 9:00 a 14:00h. Els dimecres tanca per descans laboral.

El nou establiment de Sant Antoni de Vilamajor, també sota l’ensenya SPAR, està ubicat al cèntric carrer Enric Granados 5 d’aquesta població barcelonina. El centre, compta amb una àmplia sala de vendes de 440m2, on el client pot trobar, a més de les seccions habituals, Carnisseria al tall, Forn, Celler i Fruiteria, com a àrees destacades. Aquest SPAR dóna feina a 8 persones en un horari d’obertura de dilluns a dissabte de 8:00 a 14:00h i de 17:00 a 21:00h, i diumenges i festius, de 9:00 a 14:30h.

Amb aquestes obertures Valvi reafirma el seu model de botiga SPAR adreçada a famílies i per a llars que necessiten cobrir la compra diària o setmanal de tot tipus d’articles de gran consum i de producte fresc, i on poden trobar una àmplia oferta de diferents formats, adaptats al consum diari.

          

Valvi Supermercats

Valvi Supermercats és una empresa de capital familiar 100% gironí i és la primera xarxa de supermercats independents de la província de Girona. Amb un volum de negoci al voltant de 60 milions d’euros, centra la seva activitat en la gestió de 52 supermercats propis amb les marques SPAR, VALVI i SUMA, i també en la gestió dels 37 supermercats SPAR pertanyents a Miservi de supermercats, SL, societat propietat de GM FOOD i de Valvi Supermercats, que té un volum de negoci de 45 milions d’euros. Tots aquests centres estan situats a les províncies de Girona i Barcelona. Valvi Supermercats té com a proveïdor exclusiu a GM FOOD, companyia líder en el sector de la distribució alimentària majorista a Espanya.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!