Vés al contingut
Verdura_1

Supermercats

30è supermercat SUMA a la província de Girona

4 d'octubre de 2018

Creixement de la seva ensenya franquiciada SUMA

General Markets Food Iberica ha obert un nou establiment a Girona, amb el que assoleix la xifra de 30 supermercats franquiciats a la província.

El nou supermercat SUMA Girona, situat al carrer Oviedo, 1, està atès per 3 empleats i disposa d’una sala de vendes de 107m2. Amb un horari de dilluns a diumenge de 9:00 a 22:00h, els clients podran trobar les seccions habituals en lliure servei.

Creada l’any 2000, la marca SUMA és una de les més prestigioses en distribució alimentària, i actualment està en expansió a tota Espanya. L’ensenya destaca per la seva proximitat, tracte directe amb el públic, i un extens llistat format per més de 10.000 referències -més de 1.600 de marca pròpia-, totes elles de primera qualitat. Els centres SUMA compten amb les marques pròpies de GM Food Iberica: Gourmet, Mical, Micaderm, Sabor Español i Mic&Friends, totes de gran qualitat.

           

GM Food Iberica a Girona

La companyia compta amb 6 Gros Mercat (Figueres, Girona, Olot, Palamós, Blanes i Lloret), 30 supermercats franquiciats sota l’ensenya SUMA, 8 Proxim, 70 SPAR, i una plataforma logística a Vilamalla que dóna subministrament a tots els establiments propis i franquiciats de la seva àrea d’influència. La companyia també compta a la província amb 2 gasolineres GM Oil els recintes dels Gros Mercat de Blanes i Girona.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!