Omet al contingut
Gm-Cash-Ibiza

Corporativa, Gros Mercat

Transgourmet Ibèrica inverteix 1,9 milions a la reforma del GM Cash d’Eivissa

24 de gener de 2023

La companyia continua amb el programa de reformes que va iniciar el 2020 als seus centres cash&carry

Transgourmet Ibèrica, referent al sector de la distribució alimentària, ha invertit 1,9 milions d’euros a la reforma del GM Cash d’Eivissa, localitzat a Santa Eulàlia. Una renovació emmarcada al programa de reformes que la companyia realitza als seus centres cash&carry des de l’any 2020 i que formen part del pla estratègic.

El centre reformat ha estat inaugurat amb la presència de Lluís Labairu, director general de Transgourmet Ibèrica, i membres del comitè executiu de la companyia.

El GM Cash renovat té una superfície de venda de 2.182,30 m2, on s’ha potenciat el mercat de frescos, que compta amb productes de carnisseria, xarcuteria, fruiteria, formatges i lactis i congelats, ocupant 426 m2. L’establiment també ofereix un gran celler i un extens assortiment de producte sec.

En total, 8.645 referències, entre les quals hi ha les seves marques pròpies: Natura, Gourmet, Mical i Micaderm.

L’objectiu és renovar completament el concepte de cash&carry, adaptant els centres a les necessitats més actuals dels seus clients, els professionals de l’hostaleria i del comerç, oferint-los més producte, més comoditat i un tracte més personalitzat.

En línia amb el compromís de Transgourmet amb la transició energètica i la lluita contra el canvi climàtic, s’han implantat mesures que afavoreixen la reducció del consum energètic i la millora de l’eficiència de les instal·lacions. Destaca el canvi d’il·luminació a tecnologia led, la substitució de les instal·lacions existents per altres amb tecnologies que utilitzen refrigerants sense afectació sobre el medi ambient i la renovació dels equips per altres de més eficients amb menys consum.

El centre està ubicat al polígon industrial Can Negre, carretera Eivissa-Sant Antoni, km 2,4, a Santa Eulàlia, amb una superfície total de 2.924,45 m2.

Transgourmet té a Balears 4 centres GM Cash: 2 a Eivissa (Santa Eulàlia i Eivissa capital, que és Punto Cash), i 1 a les illes de Mallorca (Palma) i Menorca, (Maó) respectivament.

El GM Cash d’Eivissa com tots els 70 centres de cash&carry de Transgourmet Ibèrica utilitza energia renovable amb certificat d’origen i disposa de plans de gestió de residus.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica, propietat del grup suís Transgourmet, compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector horeca amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry—que comprèn 70 centres amb 24 gasolineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa també compta amb més de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i amb més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!