Vés al contingut

Transgourmet

El projecte d’actualització de telefonia fixa de GM FOOD, realitzat per Irontec, premi al millor cas d’èxit

22 d'octubre de 2019

L'empresa tecnològica basca Irontec porta a terme un projecte d'actualització de les comunicacions unificades de totes les seus a nivell nacional

Aquest guardó suposa un important reconeixement a l’aposta de les dues companyies per la transformació digital a través de la innovació tecnològica, i la recerca de l’excel·lència en matèria de desenvolupament de solucions de telefonia IP avançades.
 

GM Food Iberica és el grup empresarial líder del sector de la distribució majorista a Espanya amb més de 2.500 empleats i una facturació de més de 1.100 milions anuals. La companyia va plantejar a Irontec, empresa bilbaïna referent en solucions de VoIP, un important repte en matèria de comunicacions per actualitzar la infraestructura de telefonia fixa de totes les seves seus corporatives, plataformes i autoservei a l’engròs a nivell nacional. Un ambiciós projecte que integra més de 85 seus i 1.500 extensions, presentat en VOIP2DAY, l’esdeveniment de referència en matèria de comunicacions i telefonia IP on va ser seleccionat com el Millor Cas d’Èxit del sector a 2019.

Un projecte d’enginyeria de VoIP avançada

El guardonat projecte dut a terme entre Irontec i l’àrea tècnica de GM FOOD es tradueix en un complet sistema de telefonia IP global d’alt rendiment i alta disponibilitat, que ha permès a l’empresa de distribució beneficiar-se de les últimes innovacions existents al mercat. Tot això, amb un grau d’integració complet a nivell d’infraestructures, que a més ha permès reaprofitar part del que ja instal·lat, contribuint a generar la menor escombraries digital possible i reduir les emissions mundials de CO2.

La companyia de distribució va apostar per la proposta d’Irontec basada en tecnologies obertes, que proporciona la funcionalitat i garantia de ser desplegada per un dels integradors més rellevants del sector. A més, la solució implantada, proporciona serveis avançats orientats que permeten a GM FOOD ser més eficient en la seva activitat. Un projecte tecnològic crític i de gran valor per a l’organització.

En resum, un projecte d’èxit que ha rebut el reconeixement del sector, i en què Irontec ha aconseguit actualitzar el sistema de comunicacions unificades d’un gran grup empresarial com GM FOOD. I tot això, gràcies a ivoz Business, la solució de telefonia IP d’Irontec, juntament amb un complex treball en matèria d’enginyeria de VoIP avançada, amb el qual proporciona un sistema de telefonia IP global d’alt rendiment i alta disponibilitat per a la companyia.

Sobre Irontec

Irontec (www.irontec.com) és una empresa bilbaïna amb 16 anys de trajectòria, que ha aconseguit posicionar-se com l’empresa més important d’Euskadi especialitzada en tecnologies obertes i una de les referències a nivell nacional. Amb la visió de ser la companyia tecnològica de referència, destaca per la seva qualitat al servei del negoci de clients satisfets, desenvolupa la seva activitat en 3 grans àrees de negoci: tecnologies orientades a Internet, enginyeria de sistemes i comunicacions i telefonia IP. Una empresa al capdavant de la innovació, que gràcies a un equip motivat i altament qualificat, ajuda a clients a ser més competitius mitjançant un model de negoci creixent, sostenible i íntegre.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!