Vés al contingut
fruteria_roges

Supermercats

Roges inverteix 2,3 milions d’euros en la renovació dels seus supermercats

22 d'agost de 2018

Millora i actualització dels centres

Roges Supermercats, en una aposta per millorar i actualitzar les seves botigues, esta desenvolupant un pla de renovació pels seus centres, per tal d’oferir al seus clients la millor selecció de productes, amb seccions especialitzades, dins d’un entorn cuidat.

Aquest pla, que es va posar en marxa a finals de 2016 i tot 2017 amb la renovació de vuit botigues, té continuïtat aquest any, ja que fins al juliol s’han renovat 6 supermercats i ja n’hi ha 6 més en previsió per 2019, que suposa una inversió total durant els 4 anys de 2.300.000 euros. Una important xifra que l’empresa manresana està dedicant a implantar canvis a seccions claus pels seus clients, com poden ser Fruiteria, Forn, Bodega, Xarcuteria o Congelats, i realitzar millores d’eficiència energètica tant de clima com de refrigeració industrial, aconseguint una reducció de la despesa energètica del 50%.

Les modificacions que Roges està duent a terme a les seves botigues de proximitat, estan dirigides a oferir al client una experiència de compra en un espai agradable on els colors i les olors comparteixin protagonisme amb el variat d’assortiment de gran qualitat que presenten.

La franquícia Spar és un dels àmbits de negoci de GM Food. Es tracta d’un model de negoci de franquícia vertical que la companyia explota actualment a les províncies de Barcelona i Girona.

Roges Supermercats

Empresa originària de Manresa nascuda l’any 1939, és un referent en supermercats a la Catalunya central. Actualment dirigida per la tercera generació i des de 2012 associada a GM Food a través d’un acord de subministrament, compta amb una plantilla formada per 150 treballadors i gestiona 22 supermercats distribuïts pel Bages, l’Anoia, el Solsonès, el Berguedà, el Vallès Occidental, l’Oriental i el Baix Llobregat, que ocupen un espai de 8.000 m2, i fan d’aquesta cadena una de les més representatives de Catalunya. La companyia té una previsió de dues obertures anuals, sempre en el marc d’establiments de proximitat.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!