Vés al contingut
natura1

Corporativa

Natura, la nostra marca d’alimentació 100 % bio

13 de juny de 2023

Any rere any innovem per incorporar noves referències dels nostres productes, atenent les demandes del mercat i de la nostra clientela.

En aquesta ocasió, les novetats ens les presenta la nostra marca bio Natura.

Hem augmentat l’assortiment dels productes bio als nostres centres Gros Mercat. L’objectiu és que els professionals de l’hostaleria incorporin de manera progressiva l’alimentació ecològica a les seves cuines, per donar resposta als nous hàbits dels seus clients.

En l’actualitat oferim més de 100 referències, amb productes respectuosos amb el medi ambient. Sens dubte, una solució gastronòmica amb la qual marcaran la diferència en els seus negocis.

També hem inclòs més de 50 referències de productes de Natura a l’assortiment dels supermercats Suma. Gràcies a la gran varietat d’articles que s’ofereixen, els consumidors poden crear un menú complet amb olis, vinagres, cereals, fruits secs, llavors, pastes, llegums, caldos, cafès, sucs, sucre i xarops, galetes, farines i salses.

Reconeixeràs aquests articles pel segell “d’agricultura ecològica” de la Unió Europea.

Tot plegat amb uns alts estàndards ecològics i essent transparents amb el mode de producció.

Amb Natura, hi guanyem tots: els professionals de l’hostaleria i els consumidors. Però també Transgourmet, que continua desenvolupant accions per a un futur sostenible en línia amb el lema “Fets en lloc de paraules”.

 

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!