Vés al contingut
Spar Arenys de Mar

Corporativa

Nou supermercat Spar a Arenys de Mar amb gran varietat de productes locals

19 de juliol de 2023

Miservi, la societat propietat de Valvi Supermercats i Transgourmet Ibèrica ha obert un supermercat Spar a Arenys de Mar (Maresme), amb un ampli assortiment especialitzat en productes locals. El local compta amb una sala de venda de 190 m2 i dona feina a 6 persones.

Aquest nou supermercat destaca per l’assortiment de més de 3.000 productes d’origen Catalunya, dels quals, una gran varietat són de diferents fabricants i productors del Maresme, en les seccions en lliure servei de fruiteria, fleca, xarcuteria i carn envasada. A més, s’ofereix una àmplia gamma de vins catalans, caves, licors i vins a granel de la Vinoteca VNTC Valvi.

L’establiment està ubicat al costat del mercat municipal, a l’Avda. Riera Bisbe Pol, 80 d’Arenys de Mar. L’horari és cada dia, de dilluns a diumenge, de 9 del matí a les 21:30.

Valvi Supermercats té com a proveïdor a Transgourmet Ibèrica, companyia líder en el sector de la distribució alimentària majorista.

Amb aquesta obertura, Valvi referma el model de botiga de proximitat Spar dirigida a famílies i a llars que necessiten cobrir la compra diària o setmanal de tot tipus d’articles de gran consum i de producte fresc, i on es poden trobar una àmplia oferta d’articles en diferents formats, adaptats al consum diari.

SOBRE VALVI SUPERMERCATS

Valvi Supermercats és una companyia especialitzada en supermercats de proximitat. És de capital familiar 100 % gironí i la primera xarxa de supermercats independents de la demarcació de Girona. Va tancar el 2022 gestionant un volum de negoci de 136 milions d’euros.

Sota les ensenyes Valvi, Spar, Eurospar i Spar Express, gestiona 109 botigues que es troben repartides entre les comarques gironines, comarca del Maresme, Barcelona ciutat i rodalies, inclosos els supermercats de la societat Miservi, propietat de Valvi Supermercats i Transgourmet Ibèrica.

SOBRE TRANSGOURMET IBÉRICA

Transgourmet Ibèrica és propietat del grup suís Transgourmet, el segon grup de distribució majorista d’Europa, que pertany al Grup Coop. L’empresa compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector HORECA amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry —que comprèn 70 centres amb 25 gasolineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

Així mateix, l’empresa compta amb prop de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!