Vés al contingut
PHOTO-2023-04-20-13-47-34

Corporativa, Supermercats

Nou supermercat Spar a Calldetenes, amb gran varietat de productes locals

20 d'abril de 2023

Valvi ha obert un nou supermercat Spar a Calldetenes (Osona), a l’Avda. Pau Casals, 2. Aquest supermercat té una sala de venda de 265 m2 i dona feina a 6 persones.

Valvi Supermercats té com a proveïdor exclusiu Transgourmet Ibèrica, companyia líder a Espanya en el sector de la distribució alimentària majorista.

Dins la selecció d’alimentació, es destaca l’assortiment de més de 3.000 productes d’origen Catalunya, dels quals, una gran varietat de diferents fabricants i productors d’Osona, tant en les seccions en lliure servei de fruiteria, fleca, xarcuteria i carn envasada. A més, s’ofereix una àmplia gamma de vins catalans, caves, licors i vins a granel de la Vinoteca VNTC Valvi. I, també s’hi pot trobar una bona secció especialitzada en dietètica i una zona dedicada a productes congelats.

L’establiment està ubicat al costat d’on es fa tradicionalment el mercat setmanal dels diumenges de Calldetenes. El seu horari és de dilluns a dissabte de les 8:30 a 14:00 i de 16:00 a 20:30, i diumenges obre de 9:00 a 14:00.

Amb aquesta obertura, Valvi referma el model de botiga de proximitat Spar dirigida a famílies i a llars que necessiten cobrir la compra diària o setmanal de tot tipus d’articles de gran consum i de producte fresc, i on es poden trobar una àmplia oferta d’articles en diferents formats, adaptats al consum diari.

SOBRE VALVI SUPERMERCATS

Valvi Supermercats és una empresa de capital familiar 100% gironí i és la primera xarxa de supermercats independents de les comarques de Girona. Amb un volum de negoci al voltant de 65 milions d’euros, centra la seva activitat en la gestió de 66 supermercats propis amb les marques Spar i Valvi, i també en la gestió dels 41 supermercats SPAR pertanyents a Miservi, societat propietat de Transgourmet Ibèrica i de Valvi Supermercats, i amb un volum de negoci al voltant de 50 milions d’euros. Tots aquests centres estan situats a les comarques de Girona i Barcelona.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica, propietat del grup suís Transgourmet, compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector horeca amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry —que comprèn 70 centres amb 25 benzineres GM Oil—, i la divisió de Food Service per donar servei a l’hostaleria.

L’empresa també compta amb més de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i amb més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!