Vés al contingut
GMOil_Barcelona

Gros Mercat

Transgourmet arriba a les 28 gasolineres amb l’obertura d’una GM Oil al Gros Mercat de L’Hospitalet de Llobregat

8 de febrer de 2024

La compañía continúa avanzando en su plan de expansión de gasolineras en sus centros 'cash&carry' GM Cash

Transgourmet Ibèrica, referent de la distribució a l’hostaleria i del supermercat de proximitat, ha inaugurat a L’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) la seva gasolinera GM Oil número 28.

La nova estació de servei, ubicada al Gros Mercat de L’Hospitalet de Llobregat (al carrer de Montserrat Roig, 25-29), compta amb dos sortidors que ofereixen dos tipus de carburant: gasoil i gasolina sense plom 95.

Les gasolineres GM Oil estan obertes a tots els públics. El pagament es fa directament en el mateix sortidor, sense que s’hagi d’entrar al centre i sense cap tràmit previ. Els centres GM Oil són estacions d’autoservei i ofereixen carburant de qualitat a preus competitius, complint amb les especificacions de qualitat de les directives europees. Tots els clients de GM Cash-Gros Mercat disposen d’un descompte addicional del 2 %.

Aquesta benzinera és la primera que la companyia obre el 2024. L’ensenya té previst continuar amb l’expansió de les seves gasolineres autoservei als recintes dels seus centres cash&carry.

En total, Transgourmet compta amb 28 estacions de servei distribuïdes en 11 comunitats autònomes: Catalunya (11), Comunitat Valenciana (6), Canàries (2), Múrcia (2), Andalusia (1), Castella – La Manxa (1), Castella i Lleó (1), Comunitat Foral de Navarra (1), Balears (1), La Rioja (1) i País Basc (1).

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica és propietat del grup suís Transgourmet, la segona empresa de distribució majorista d’Europa que, al seu torn, pertany al grup Coop. En l’actualitat compta amb 5 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector horeca amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry   —que comprèn 70 centres amb 28 gasolineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa també compta amb la seva línia de Retail, amb prop de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i amb més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!