Vés al contingut
Suma_Catalunya

Corporativa, Supermercats

Transgourmet consolida la seva franquícia el 2023 amb 52 nous supermercats

11 de gener de 2024

La companyia aposta per potenciar la qualitat de les seves franquícies en la seva estratègia d’expansió amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar

Transgourmet Ibèrica, referent de la distribució a l’hostaleria i del supermercat de proximitat, ha reforçat el 2023 el seu model de supermercat franquiciat gràcies a l’estratègia de la seva àrea de Retail de potenciar la qualitat dels seus establiments. Així, l’any passat es van inaugurar 52 nous supermercats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, que responen als pilars estratègics de la companyia: negoci de proximitat, relació personal amb els clients, productes de quilòmetre zero, seccions especialitzades, professionalitat, digitalització, solucions innovadores per al consumidor, àmplia varietat de serveis i rendibilitat.

Els nous establiments són 33 Suma, 12 Proxim i 7 Spar, que en total han representat la creació de 243 llocs de treball i 10.758 m2 de nova superfície de vendes.

A aquestes obertures cal afegir-hi les reformes que s’han fet a 104 botigues de la seva xarxa de supermercats Suma i Proxim, amb l’objectiu d’adaptar-les a les necessitats i demandes dels franquiciats i dels consumidors de cada zona, per continuar mantenint l’excel·lència en els seus serveis.

A més, les cadenes d’alimentació amb les quals Transgourmet té un contracte de subministrament han obert nous supermercats el 2023.

Durant 2023, Miservi, la societat propietat al 50 % de Valvi Supermercats i Transgourmet Ibèrica, també va comprar 4 supermercats al centre de Barcelona amb la marca Superestalvi. Aquests establiments destaquen per la seva atenció personalitzada, la varietat de marques en l’assortiment i pel seu compromís amb el medi ambient i els residus zero.

En la seva aposta per la digitalització, Transgourmet ja ha implantat la seva aplicació de compra online a gairebé 100 botigues Suma. Aquesta eina és única en el mercat perquè es personalitza per a cada supermercat en funció del seu assortiment, preus i serveis específics.

Catalunya i Baleares, les comunitats amb un major creixement
En l’actualitat, Transgourmet compta amb prop de 800 supermercats franquiciats repartits en 15 comunitats autònomes i amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, aquestes dues últimes a les comarques de Barcelona i Girona.

Dels 52 nous establiments de 2023, 21 són a Catalunya, que és la comunitat on hi ha hagut més inauguracions: 12 a la demarcació de Barcelona, 6 a la de Girona, 2 a Lleida i 1 a Tarragona.

A les Balears s’han inaugurat 11 nous establiments: 7 a l’illa de Mallorca i 4 a l’illa d’Eivissa.

A Andalusia se n’han obert 8 (4 a la província de Granada, 2 a la de Sevilla i 2 a la d’Almeria) i 4 a la Comunitat Valenciana (tots quatre a la província de València).

La resta es troben situats a la Comunitat de Madrid (2 a Madrid capital i 1 a la localitat de Fuenlabrada), 2 a l’Aragó (a la província de Saragossa), 2 a Castella – la Manxa (a les províncies de Cuenca i Ciudad Real) i 1 a les Canàries (a l’illa de Tenerife).

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica és propietat del grup suís Transgourmet, la segona empresa de distribució majorista d’Europa que, al seu torn, pertany al grup Coop. En l’actualitat compta amb 5 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector horeca amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry   —que comprèn 70 centres amb 27 gasolineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa també compta amb la seva línia de Retail, amb prop de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i amb més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!