Vés al contingut
GMOil-Vinaròs copia

Corporativa, Gros Mercat

Transgourmet consolida la seva xarxa de gasolineres GM Oil amb l’obertura de la que fa 26 a Vinaròs

27 de juliol de 2023

L’ensenya continua amb l’expansió de les seves gasolineres als seus centres cash&carry, a través dels quals GM Oil ja té presència a 11 comunitats autònomes

Transgourmet Ibèrica, referent de la distribució a l’hostaleria i del supermercat de proximitat, ha inaugurat a Vinaròs, a Castelló, la seva gasolinera GM Oil número 26.

La nova GM Oil, ubicada al GM Cash de Vinaròs (al polígon industrial Portal del Mediterrani, carretera Nacional 340, km 1.049), compta amb quatre sortidors amb dos tipus de carburant: gasoil i gasolina sense plom 95, a més del sistema de depuració de gasos Adblue per a motors dièsel. També disposa d’un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics, en línia amb el compromís de Transgourmet amb la transició energètica i la lluita contra el canvi climàtic.

A les gasolineres GM Oil, que són obertes a tots els públics, el pagament es fa directament al sortidor, evitant així l’entrada al centre, i no requereix de cap tràmit previ. Les benzineres GM Oil són d’autoservei i ofereixen carburant de gran qualitat a preus competitius, complint amb les especificacions de qualitat de les directives europees. Tots els clients de GM Cash-Gros Mercat disposen d’un descompte addicional del 2 %.

Aquesta gasolinera és la segona que la companyia obre aquest 2023, després de la inauguració del mes de març passat d’una GM Oil a Tudela (Navarra). En l’actualitat, la companyia disposa de gasolineres GM Oil a 11 comunitats autònomes: Catalunya (9), Comunitat Valenciana (6), Illes Canàries (2), Múrcia (2), Andalusia (1), Castella – la Manxa (1), Castella i Lleó (1), Comunitat Foral de Navarra (1), Illes Balears (1), La Rioja (1) i País Basc (1).

L’ensenya té previst continuar amb l’expansió de les seves gasolineres autoservei als recintes dels seus centres cash&carry.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica és propietat del grup suís Transgourmet, que pertany al grup Coop. En l’actualitat compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector horeca amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry —que comprèn 70 centres amb 26 gasolineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa també compta amb la seva línia de retail, amb prop de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i amb més de 2.000 clients independents.

 

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!