Vés al contingut
Suma Express Bellcaire d'Urgell

Corporativa, Supermercats

Transgourmet creix a l’estiu i ja suma 13 nous supermercats franquiciats enguany a Catalunya

7 de setembre de 2023

Transgourmet creix a l’estiu i ja suma 13 nous supermercats franquiciats enguany a Catalunya

Transgourmet Ibèrica, referent de la distribució a l’hostaleria i del supermercat de proximitat, continua creixent amb la seva línia de Retail i enguany ja ha inaugurat a Catalunya 13 nous supermercats franquiciats, des de principi d’any i fins a l’agost.

Els establiments que s’han obert des del gener han representat la creació de 60 llocs de treball i sumen una superfície de vendes de 2.518 m2. Se n’han obert 9 a la demarcació de Barcelona, 2 a la de Girona, 1 a Lleida i 1 a Tarragona. Per ensenya, 4 corresponen a Suma, 5 a Proxim i 4 a Spar.

En total, la companyia acumula més de 400 supermercats franquiciats a Catalunya, que és la comunitat autònoma on hi ha més supermercats franquiciats amb aquestes ensenyes.

Si tenim en compte el conjunt de nous supermercats que Transgourmet ha obert enguany arreu d’Espanya des del gener i fins a l’agost, la xifra suma 39 centres: els 13 de Catalunya, 12 a les Balears, 5 a Andalusia, 3 a la Comunitat Valenciana, 2 a la Comunitat de Madrid, 2 a l’Aragó i 1 a Canàries i 1 altre a Castella – la Manxa.

Amb aquestes 39 obertures, Transgourmet té ara mateix gairebé 800 centres repartits en 15 comunitats autònomes, consolidant la solidesa de la seva línia de negoci de Retail.

Així, la companyia confirma l’expansió del seu concepte de franquícia que fusiona la proximitat del comerç tradicional amb els avantatges dels supermercats actuals, adaptant-se a les necessitats i les demandes dels franquiciats i dels consumidors de cada zona.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica és propietat del grup suís Transgourmet, el segon grup de distribució majorista d’Europa, que pertany al grup Coop. Actualment compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector horeca amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry —que comprèn 70 centres amb 26 gasolineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa també compta amb la seva línia de Retail, amb prop de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i amb més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!