Vés al contingut
GmCash_Terrassa-2

Corporativa, Gros Mercat

Transgourmet Ibèrica inverteix 2,4 milions en la reforma del Gros Mercat de Terrassa

25 d'abril de 2023

La companyia ha completat la reforma de 5 Gros Mercat en el que portem d’any i té previst començar la renovació de 3 centres més aquest 2023

Transgourmet Ibèrica, referent de la distribució de l’hostaleria i el supermercat de proximitat, ha invertit 2,4 milions d’euros en la reforma del Gros Mercat de Terrassa (Vallès Occidental).

La renovació s’emmarca en el programa de reformes que Transgourmet està fent als seus centres cash&carry des del 2020 i que forma part del seu pla estratègic. En aquest sentit, ja ha acabat la reforma integral de 5 Gros Mercat en el que portem d’any i preveu començar la renovació de 3 centres més aquest 2023.

El centre completament reformat ha estat inaugurat amb un acte que ha comptat amb treballadors, familiars i clients. Amb una superfície de venda de 2.486 m2, al Gros Mercat de Terrassa s’ha potenciat el mercat de frescos, que ocupa 618 m2 i que compta amb productes de carnisseria, xarcuteria, fruiteria, formatges i lactis i congelats. L’establiment també ofereix una àmplia bodega i un extens assortiment de producte sec.

L’objectiu és renovar el concepte de cash&carry, donant resposta amb innovació a les noves necessitats i preferències dels seus clients, professionals de l’hostaleria i del comerç, oferint-los més producte, més comoditat i un tracte més personalitzat.

També s’han implantat mesures que afavoreixen la reducció del consum energètic i la millora de l’eficiència de les instal·lacions, en línia amb el compromís de Transgourmet amb la transició energètica i la lluita contra el canvi climàtic. El canvi d’il·luminació a tecnologia led, la substitució de les instal·lacions existents per d’altres amb tecnologies que fan servir refrigerants sense afectació sobre el medi ambient i la renovació dels equips per altres de més eficients amb menor consum són algunes de les iniciatives que s’han dut a terme en matèria de sostenibilitat.

A més, com a tots els 70 centres de cash&carry de Transgourmet Ibèrica, el Gros Mercat de Terrassa utilitza energia renovable amb certificat d’origen i disposa de plans de gestió de residus.

El centre està ubicat a la carretera de Montcada, 601 i compta amb una superfície total de 3.842,40 m2, una plantilla de 20 treballadors i 40 places d’aparcament.

Transgourmet té 24 centres Gros Mercat a Catalunya: 13 a les comarques de Barcelona, 6 a les de Girona, 4 a Tarragona i 1 a Lleida.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica, propietat del grup suís Transgourmet, compta amb 6 plataformes de distribució repartides por tot Espanya i és referent en el sector horeca amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry —que comprèn 70 centres amb 25 gasolineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa també compta amb més de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i amb més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!