Vés al contingut
SumaRondadeLleida copia

Corporativa, Supermercats

Transgourmet inaugura a Catalunya 3 nous supermercats franquiciats els dos primers mesos de l’any

6 de març de 2024

Amb les ensenyes Suma i Proxim, els nous establiments han generat 9 llocs de treball i sumen 330 m2 de superfície de venda

Transgourmet Ibèrica, referent de la distribució a l’hostaleria i del supermercat de proximitat, ha obert 3 nous supermercats franquiciats a Catalunya durant els mesos de gener i febrer de 2024, que han generat 9 llocs de treball i sumen una superfície de venda de 330 m2.

Per ensenya, es tracta de 2 supermercats Suma, un al municipi de Santa Pau (Garrotxa) i l’altre a la ciutat de Lleida (Segrià), i 1 supermercat Proxim, a Vilassar de Mar (Maresme).

A més, durant gener i febrer Transgourmet també ha obert 2 supermercats Suma a les Balears, tots dos a l’illa de Mallorca.

L’any 2023, la companyia va obrir 21 nous establiments a Catalunya, consolidant el seu model de franquícia, i aquest 2024 continua la seva aposta pel comerç de proximitat amb aquestes obertures que responen als pilars estratègics de la companyia: negoci de proximitat, relació personal amb els clients, productes de quilòmetre zero, seccions especialitzades, professionalitat, digitalització, solucions innovadores per al consumidor, àmplia varietat de serveis i rendibilitat.

En total, la companyia acumula més de 400 supermercats franquiciats a Catalunya, essent la comunitat autònoma on hi ha més establiments amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica és propietat del grup suís Transgourmet, la segona empresa de distribució majorista d’Europa que, al seu torn, pertany al grup Coop. En l’actualitat compta amb 5 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector horeca amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry —que comprèn 70 centres amb 28 gasolineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa també compta amb la seva línia de Retail, amb prop de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i amb més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!