Omet al contingut
_A4_7420

Corporativa, Gros Mercat

Transgourmet inverteix 2,2 milions en la reforma del GM Cash de Vinaròs

20 de setembre de 2023

La companyia continua amb el programa de reformes als seus centres cash&carry i des de començament d’any ja n’ha renovat 6

Transgourmet Ibèrica, referent de la distribució de l’hostaleria i del supermercat de proximitat, ha invertit 2,2 milions d’euros en la reforma del GM Cash de Vinaròs (Castelló).

Aquesta renovació respon a l’important programa d’inversions estratègiques que la companyia està duent a terme als seus centres cash&carry des de 2020. Durant els primers nou mesos d’aquest any, Transgourmet ha completat la reforma integral d’un total de sis centres GM Cash-Gros Mercat: Santa Eulàlia (Eivissa); Sant Boi, Terrassa i Mataró (Barcelona); Girona, i aquest de Vinaròs.

El GM Cash reformat ha estat inaugurat amb la presència de Lluís Labairu, director general de Transgourmet Ibèrica; els membres del comitè executiu de la companyia, treballadors del centre i els seus familiars, i clients. El cash&carry de Vinaròs té una superfície de venda de 2.273,64 m2, on s’ha potenciat el mercat de frescos, que ocupa 406,31 m2 i que compta amb productes de carnisseria, xarcuteria, fruiteria, formatges i làctics, i congelats. L’establiment també ofereix una àmplia bodega i un extens assortiment de producte sec.

L’objectiu de la companyia és renovar per complet el concepte de cash&carry, adaptant els centres a les necessitats més actuals dels seus clients, els professionals de l’hostaleria i del comerç, oferint-los més producte, major comoditat i un tracte més personalitzat.

El centre de Vinaròs es troba situat al polígon industrial Portal del Mediterrani, carretera nacional 340 antiga, km 1.049, i compta amb una superfície total de 2.834,32 m2 i 44 places d’aparcament.

A més, fa poc que la companyia ha inaugurat al GM Cash de Vinaròs la seva gasolinera GM Oil número 26. La companyia compta hores d’ara amb estacions de servei a 11 comunitats autònomes: 9 a Catalunya, 6 a la Comunitat Valenciana, 2 a les Illes Canàries, 2 a Múrcia, 1 a Andalusia, 1 a Castella – la Manxa, 1 a Castella i Lleó, 1 a la Comunitat Foral de Navarra, 1 a les Balears, 1 a La Rioja i 1 al País Basc.

Fets en lloc de paraules

En línia amb el seu compromís amb la transició energètica i la lluita contra el canvi climàtic, també s’han implantat al centre de Vinaròs mesures que afavoreixen la reducció del consum energètic i la millora de l’eficiència de les instal·lacions.

El GM Cash de Vinaròs compta amb plaques fotovoltaiques i s’hi ha canviat la il·luminació a tecnologia led, substituït les instal·lacions existents per d’altres amb tecnologies que utilitzen refrigerants sense afectació sobre el medi ambient i renovat els equips per altres de més eficients i amb menor consum.

A més, com tots els 70 centres de cash&carry de Transgourmet Ibèrica, el GM Cash de Vinaròs utilitza energia renovable amb certificat d’origen i disposa de plans de gestió de residus.

Transgourmet té 11 centres GM Cash a la Comunitat Valenciana: 6 a Alacant, 3 a València i 2 a Castelló.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica és propietat del grup suís Transgourmet, la segona empresa de distribució majorista d’Europa que, al seu torn, pertany al grup Coop. En l’actualitat compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector horeca amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry —que comprèn 70 centres amb 26 gasolineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa també compta amb la seva línia de Retail, amb prop de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i amb més de 2.000 clients independents.

 

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!