Vés al contingut
TransgourmetMataró_

Corporativa, Gros Mercat

Transgourmet inverteix 2,5 milions en la reforma del Gros Mercat de Mataró

3 de maig de 2023

Aquesta renovació respon a l’important programa d’inversions estratègiques que la companyia està fent als seus centres de cash&carry

Transgourmet Ibèrica, referent de la distribució de l’hostaleria i el supermercat de proximitat, ha invertit 2,5 milions d’euros en la reforma del Gros Mercat de Mataró (Maresme).

La renovació respon a l’important programa d’inversions que Transgourmet està fent als seus centres Gros Mercat des de 2020 i que forma part del seu pla estratègic. Transgourmet ja ha completat la reforma integral de 5 Gros Mercat en el que portem d’any i té previst començar la renovació de 3 centres més aquest 2023.

El centre reformat s’ha inaugurat amb la presència de Lluís Labairu, director general de Transgourmet Ibèrica, i de membres del comitè executiu de la companyia. El Gros Mercat de Mataró té una superfície de venda de 3.104,79 m2, on s’ha potenciat el mercat de frescos i la bodega, molt més enfocats en el producte i amb un disseny més diàfan i espaiós per millorar l’experiència de compra del client. El mercat de frescos, amb 862 m2, compta amb productes de carnisseria, peixateria, xarcuteria, fruiteria, formatges i lactis i congelats. El Gros Mercat de Mataró ofereix el servei exclusiu que permet al client rebre la comanda directament al seu negoci.

L’objectiu és renovar el concepte de cash&carry amb més producte, més comoditat i un tracte més personalitzat, per a satisfer les noves necessitats i preferències dels seus clients, professionals de l’hostaleria i del comerç.

En línia amb el seu lema “Fets en lloc de paraules”, també s’han implantat mesures que afavoreixen la reducció del consum energètic i l’eficiència de les instal·lacions, continuant amb el seu compromís amb la transició energètica i la lluita contra el canvi climàtic. Al Gros Mercat de Mataró s’ha canviat la il·luminació a tecnologia led, s’han substituït les instal·lacions existents per d’altres amb tecnologies que fan servir refrigerants sense afectació sobre el medi ambient i s’han renovat els equips per altres de més eficients amb menor consum.

A més, com a tots els 70 centres de cash&carry de Transgourmet Ibèrica, el Gros Mercat de Mataró utilitza energia renovable amb certificat d’origen i disposa de plans de gestió de residus.

El centre està ubicat al polígon industrial Pla d’en Boet II (Via Sèrgia, s/n) i compta amb una superfície total de 4.075,38 m2, una plantilla de 22 treballadors i 90 places d’aparcament.

Transgourmet té 24 centres Gros Mercat a Catalunya: 13 a les comarques de Barcelona, 6 a les de Girona, 4 a Tarragona i 1 a Lleida.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica és propietat del grup suís Transgourmet, el segon grup de distribució majorista d’Europa, que pertany al Grup Coop. L’empresa compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector HORECA amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry —que comprèn 70 centres amb 25 gasolineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa també compta amb més de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i amb més de 2.000 clients independents

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!