Vés al contingut
Suma

Corporativa, Supermercats

Transgourmet s’expandeix amb 14 nous supermercats franquiciats durant el primer trimestre

12 d'abril de 2023

A Catalunya és on hi ha hagut més inauguracions en el que portem d’any

Transgourmet Ibèrica, referent de la distribució a l’hostaleria i el supermercat de proximitat, ha obert durant el primer trimestre d’aquest any 14 nous supermercats franquiciats, que han generat 56 llocs de treball i que sumen una superfície de vendes de 2.599 m2.

Els nous establiments, amb les ensenyes Suma i Proxim, es distribueixen per 8 comunitats autònomes i refermen l’aposta de la companyia per expandir el seu model de supermercat de proximitat arreu d’Espanya.

Amb 4 nous centres (3 Proxim i 1 Suma), Catalunya és la comunitat on hi ha hagut més inauguracions en el que portem d’any (totes a la demarcació de Barcelona). A Andalusia s’han obert 2 nous centres (a les províncies de Jaén i Granada); 2 a Balears (tots dos a Palma); 2 a la Comunitat de Madrid (a Fuenlabrada i a Madrid capital); 1 a l’Aragó (a la província de Saragossa); 1 a Canàries (a l’illa de Tenerife); 1 a Castella – La Mancha (a la província de Cuenca) i 1 a la Comunitat Valenciana (a la província de València).

A més, a aquestes obertures s’afegeix el nou supermercat de la cadena granadina Tu Súper, que té Transgourmet com a proveïdor exclusiu.

Amb aquestes inauguracions, Transgourmet continua impulsant el seu concepte de supermercat franquiciat que fusiona la proximitat del comerç tradicional amb els avantatges dels supermercats actuals, adaptant-se a les necessitats i demandes dels franquiciats i dels consumidors de cada zona.

En l’actualitat, Transgourmet acumula més de 800 franquícies repartides per 15 comunitats autònomes amb les marques Suma, Proxim i Spar, les dues últimes a Barcelona i Girona.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica, propietat del grup suís Transgourmet, compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector horeca amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry —que comprèn 70 centres amb 25 gasolineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa també compta amb més de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i amb més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!