Vés al contingut
PHOTO-2023-10-27-14-04-36

Supermercats

Transgourmet suma 20 nous supermercats franquiciats a Catalunya des de principi d’any

11 de desembre de 2023

Per ensenya, 9 supermercats corresponen a Proxim, 6 a Spar i 5 a Suma, i plegats han generat 87 llocs de treball i sumen una superfície de vendes de 3.854 m2

Transgourmet Ibèrica, referent de la distribució a l’hostaleria i del supermercat de proximitat, continua creixent a Catalunya amb la seva línia de Retail i enguany, entre els mesos de gener i novembre, ja ha incorporat 20 nous supermercats franquiciats.

Els nous establiments han comportat la creació de 87 llocs de treball i sumen una superfície de vendes de 3.854 m2. Per localització, 12 són a la demarcació de Barcelona, 5 a Girona, 2 a Lleida i 1 a Tarragona. Per ensenya, 9 supermercats corresponen a Proxim, 6 a Spar i 5 a Suma.

En total, la companyia acumula més de 400 supermercats franquiciats a Catalunya, que és la comunitat autònoma on hi ha més establiments amb aquestes ensenyes.

Si tenim en compte tots els establiments que Transgourmet ha obert a Espanya entre gener i novembre, el resultat són 53 nous centres: els 20 de Catalunya, 12 a les Balears (7 a Mallorca i 5 a Eivissa), 9 a Andalusia (4 a la província de Granada, 2 a Sevilla, 2 a Almeria i 1 a Jaén), 4 a la Comunitat Valenciana (tots 4 a la província de València), 3 a la Comunitat de Madrid (2 a Madrid capital i 1 a la localitat de Fuenlabrada),  2 a Aragó (a Saragossa), 2 a Castella – la Manxa (1 a Cuenca i l’altre a Ciudad Real) i 1 a Canàries (a Tenerife).

La companyia continua consolidant l’expansió del seu concepte de franquícia que fusiona la proximitat del comerç tradicional amb els avantatges dels supermercats actuals, adaptant-se a les necessitats i demandes dels franquiciats i dels consumidors de cada zona.

 SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica és propietat del grup suís Transgourmet, la segona empresa de distribució majorista d’Europa que, al seu torn, pertany al grup Coop. En l’actualitat compta amb 5 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector horeca amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry   —que comprèn 70 centres amb 26 gasolineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa també compta amb la seva línia de Retail, amb prop de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i amb més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!